• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Najjači turnir do sada

"Očekujem da će četvrti po redu Serbia Open powered by Telekom Srbija biti najbolji do sada", istakao direktor turnira Goran Đoković.

 SERBIA OPEN: Najjači turnir do sada Izvor: MONDO

Na turniru Serbia Open, koji će se održati od 28. aprila do 6. maja, na terenima na Dorćolu, tenisku elitu trebalo bi da predvodi Novak Đoković, najbolji teniser svijeta.

"Svake godine dobijamo pohvale za organizaciju turnira, tako je bilo i 2011. kada je ocijenjen kao najbolji, a mi se nadamo da će ove godine turnir iz serije ATP 250 biti još bolji. On će sigurno biti najjači, jer će prvi put na njemu učetvovati prvi teniser svijeta", istakao je Goran Đoković, direktor Serbia Opena.

On je naglasio da je Novak siguran učesnik turnira, ako ga posluži zdravlje.

"Novak se prijavio za turnir, on će igrati ako sve bude u redu, a ja se nadam da će tako i biti. Ako se to ne desi imamo dovoljno ostalih koji će biti tu. Za sada je sve u redu. Pretprošle godine nije igrao zbog prehlade, ali se nadam da će sada pružiti šansu Beograđanima da ga vide", rekao je direktor turnira.

Goran Đoković je objasnio da pripreme za turnir uveliko traju i da će tokom njegovog održavanja biti napravljeno jedno veliko tenisko selo.

Za turnir u Beogradu, osim Novaka Đokovića, prijavljeni su i Argentinac David Nalbandijan, Izraelac Dudi Sela, Poljak Lukaš Kubot, Španac Pablo Anduhar, Italijan Andreas Sepi, Finac Jarko Nieminen, Amerikanac Rajan Herison, Hrvat Ivan Dodig i drugi.

Ovoga puta na turniru neće učestvovati srpski teniseri Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić, ali je direktor turnira naglasio da su "oni uvijek dobrodošli".

"Ima određenih promjena u kompleksu, ali to su sve sitna šminkanja. Imamo spisak od 19 učesnika i još četiri kvalifikanta i tri 'vajld karte'. Siguran sam da će će se igrati dobar tenis. Turnir je ove godine na programu nedjelju dana kasnije i nadam se da će nas vrijeme poslužiti", dodao je Đoković.

Glavni sponzor turnira ponovo je Telekom Srbija.

"Veoma nam je drago što ćemo biti dio lijepe tradicije četvrtu godinu zaredom", istakla je Milica Marković, direktor sektora za PR Telekoma Srbija.

Turnir će se održati uz podršku Skupštine grada Beograda, Mercedes Benza, kao i Unicefa, čiji je Novak ambasador, a u saradnji sa muzičkom televizijom MTV, koja će tokom turnira organizovati prigodne žurke na specijalno instaliranom stejdžu.

Kvalifikacije za turnir biće održane 28. i 29. aprila, i ulaz će tada biti besplatan, a svečano otvaranje predviđeno je za 30. april. Ulaznice za Serbia Open već su u prodaji.

U sklopu brojnih akcija koje će biti održane najavljen je "vječiti derbi na kockice" u kojem će fudbalski veterani Partizana i Crvene zvezde Albert Nađ i Bratislav Živković sa saigračima odmjeriti snage.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC