• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki: Sa Novakom u London po uspjeh

Srpski teniser planira da sa najboljim igračem svijeta igra dubl na Olimpijadi. Želja da i u singlu ostvari dobar rezultat.

 Troicki: Sa Novakom u London po uspjeh  Izvor: MONDO

Viktor Troicki ovog ljeta u Londonu učestvovaće prvi put na Olimpijskim igrama. Nastupaće u pojedinačnoj konkurenciji, ali i u dublu sa najboljim igračem svijeta, Novakom Đokovićem.

"Sigurno je da neće biti lako, Novak će biti fokusiran na singl, takođe i ja, ali daćemo sve od sebe da igramo dobro i u dublu. Jer Olimpijske igre su specifično takmičenje, prvi put ću igrati na njima. Zaista ću se boriti da prođem što bolje, pogotovo što se igra na takvom mjestu kao što je Vimbldon", izjavio je za "Žurnal" Viktor Troicki.

Od prošlog ljeta Viktor je sa 12. mjesta na svijetu pao na 27. poziciju. On se, međutim, ne opterećuje pričom da je zapao u krizu.

"To svi pričaju, a ja mislim da je najbolje da ne razmišljam previše o situaciji. Kriza nije smak svijeta, i dalje sam na 27. mjestu. Činjenica je da ne igram dobro kao ranije, ali opet, može i mnogo gore. Naporno je, trudim se na treninizima i nadam da će uskoro krenuti rezultati i bolja igra", izjavio je Dejvis kup reprezentativac Srbije uz napomenu da bi bio zadovoljan kada bi sezonu završio u top 20.

On ističe da, bez obzira na lošije rezultate, neće ništa mijenjati u svom timu.

"Ne planiram promjene. Trener Jan de Vit me je doveo sa 350. pozicije na 12. mjesto na ATP listi. Mnogo mi je pomogao u karijeri. Takođe, i kondicioni trener Miloš Jelisavčić je uz mene, zaista mi pomaže i kada je teško i kada je dobro. On najbolje poznaje moje tijelo. Nema razloga da gledam tako crno. Mislim da je najviše do mene i u mojoj glavi", iskren je Viktor.

On je objasnio zašto ga ove godine neće biti na turniru Serbia Open u Beogradu.

"Jednostavno, ne uklapa mi se u raspored. Proteklih godina uvijek sam igrao u Beogradu i kasno stizao u Madrid, na turnir koji je obavezan. Uvijek sam ispadao u prvom kolu. Nikada nisam imao vremena da se adaptiram na veliku nadmorsku visinu i na turnir na kojem loptice idu brže. Sada sam odlučio da u Španiju otputujem ranije i probam da odigram bolje", rekao je Troicki, koji je otkrio da planira da se tenisom bavi narednih šest, sedam godina, pa će nakon toga odlučiti šta će raditi dalje u životu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC