• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadalu ni vjetar ne može ništa

Mini-oluja, koja je u nedjelju duvala u Kaliforniji potpuno je upropastila žensko finale Indijan Velsa, a čini se i muško...

 Nadalu ni vjetar ne može ništa Izvor: MONDO

Smetao je i pobjednici ženskog finala Veri Zvonarevoj i poraženoj Ani Ivanović i poraženom finalisti muškog singla Endiju Mareju. Ali, ne i Rafaelu Nadalu.

Prvi reket svijeta nastavio je da dominira muškim tenisom, vratio je titulu u Indijan Velsu osvojenu 2007. godine i to na impresivan način. Pobjedom od 6:1, 6:2 protiv britanske nade Mareja.

"Uslovi su bili veoma teški. Ali, mislim da sam imao dobru strategiju i da sam odigrao odličan meč, čak i u takvim uslovima", rekao je Nadal.

"Vjerovatno Endi nije igrao svoj najbolji tenis zbog tako jakog vjetra, ali mislim da sam prikazao kompletno dobru igru, da sam se dobro kretao".

Pobjednik Rolan Garosa, Vimbldona i Australian Opena potom je objasnio kako je u isto vrijeme nadmudrio četvrtog igrača svijeta i vetar.

"Pokušavao sam da budem u terenu, da izlazim na mrežu, da se non-stop krećem. Važno je da shvatite da po takvom vjetru ne možete da pogađate linije, već da šaljete lopte bliže sredini terena, ne u same krajeve", otkrio je Španac.

Marej, koji je u polufinalu dobio Rodžera Federera, mogao je samo da mu čestita na tome.

"Rafa se snašao zaista dobro. Udarao je loptu čisto i čini se da se postavio bolje nego ja. U tenisu je bitno da budete u dobroj poziciji uoči udarca, a ja to nikako nisam uspijevao. Zato je on diktirao najveći dio poena", ocijenio je 21-godišnji Škot.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC