• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Demirović: Presudila duža klupa Srbije

Selektor rukometaša BiH Halid Demirović čestitao je Srbiji pobjedu (28:23) i podvukao da je njegovom timu nedostajalo kvalitetnih igrača u rezervi.

 Demirović: Presudila duža klupa Srbije Izvor: MONDO

Njegovi izabranici odlično su se držali tokom većeg dijela utakmice u niškom "Čairu", ali su u poslednjih pet minuta poklekli i poraz je bio neizbježan u šestom kolu kvalifikacija za EP 2010.

"Čestitam domaćinu na zasluženom trijumfu, a svojim igračima na odličnoj igri. Dobro smo parirali Srbima, ali nam nedostaje duža klupa, više kvalitetnih igrača u rotaciji, da bi mogli da na ovom nivou igramo i protiv snažnih selekcija svih 60 minuta", izjavio je Demirović.

Jedan od najboljih aktera u taboru BiH, Muhamed Toromanović pridružio se čestitkama "orlovima", i istakao da su za BiH vrata šampionata Evrope u Austriji najvjerovatnije zatvorena.

"Nismo izdržali do kraja. Ostajemo najvjerovatnije bez Evropskog prvenstva, ali život ide dalje. Nadam se da ćemo i mi uskoro biti na velikim takmičenjima", rekao je Toromanović.

Selekcija BiH se poslije šestog kola kvalifikacija nalazi na trećem mjestu sa sedam bodova, dok izabranici Jovice Cvetkovića imaju dva boda više i bolji skor u međusobnim duelima. Rusija drži prvu poziciju sa 10 bodova.

Podsjećamo, prve dvije reprezentacije izboriće plasman na završni turnir.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC