• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Kiša odložila otvaranje

Mečevi se nastavljaju oko 20,30, ali je svečana ceremonija otvaranja pomjerena za utorak u 19.30.

 SERBIA OPEN: Kiša odložila otvaranje Izvor: MONDO

Kiša je poremetila program turnira Serbia open powered by Telekom Srbija.

Ni kvalifikacije nisu završene, a nevreme je aktere i gledaoce oteralo sa terena SC "Milan Gale Muškatirović". Izvjesno je, ipak, da će se mečevi igrati od 20,30. Reflektori su već upaljeni i intenzivno se radi na uklanjanju vode sa šljake.

Organizator je ipak odlučio da zvaničnu ceremoniju otvaranja turnira Serbia open powered by Telekom Srbija odloži za dan kasnije. Umjesto u ponedeljak, "vrpca će biti presječena" u utorak u 19.30.

Prije nego što se nebo urotilo protiv tenisa ni poslednji srpski predstavnik u kvalifikacijama Boris Pašanski nije imao uspjeha. Eliminisan je u trećem kolu od Italijana Flavija Ćipole - 6:2, 4:6, 2:6.

Prije Pašanskog, u subotu i nedjelju, ispali su i Nikola Ćirić, David Savić, Darko Mađarovski i mlađi brat najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Marko, čija je porodica i organizator turnira, kao i Dušan Lajović.

U ostalim mečevima kvalifikacija u ponedeljak Rumun Viktor Krivoi pobedio je Hrvata Antonija Veića (2:6, 6:2, 6:4), a Španac Santjago Ventura bio je bolji od Žan Renea Lisnara iz Monaka (6:4, 4:6, 7:6).

Kiša je prekinula pretposlednji kvalifikacioni meč između Belgijanca Kristofa Rohusa i Francuza Nikolasa Devildera (6:3, 6:7, 5:5), dok Lukaš Kubot (Poljska) i Dominik Hrbati (Slovačka) nisu stigli ni da izađu na teren.

Već prvih dana turnira na Dorćolu se okupilo dosta poznatih lica iz svijeta sporta. U ponedjeljak su mečeve gledali nekadašnji proslavljeni fudbaleri Dragan Ćirić i Savo Milošević, a uz njih je bio i bivši gradski sekretar za sport i omladinu, Igor Miklja.

Turnir Serbia Open powered by Telekom Srbija igra se za ukupni nagradni fond od 450.000 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC