• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimonjić i Nestor se kockali

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor tek u "super taj-brejku" su izborili pobjedu nad španskim dublom Mark Lopez, Ruben Ramirez Idalgo.

 Zimonjić i Nestor se kockali Izvor: MONDO

Drugi nosioci turnira u Madridu, a prvi favoriti za osvajanje trofeja, nakon eliminacije Boba i Majka Brajana na startu takmičenja, slavili su rezultatom 6:3, 6:7 (7:9), 10:6.

U meču sa rijetkim prilikama za brejk, Zimonjić i Nestor su jednom oduzeli servis protivnicima i to im je bilo dovoljno da dobiju prvi set. U drugom se igralo "gem za gem", a srpsko-kanadski par je propustio dvije set-lopte i na kraju izgubio taj-brejk rezultatom 9:7.

Set odluke donio je njihovu sigurniju igru i pobjedu, ali se mora priznati da su bili blizu drugog iznenađujućeg poraza u poslednjih sedam dana, pošto su ih Darko Mađarovski i Marko Đoković savladali na Serbia openu.

Zimonjić i Nestor u četvrtfinalu će igrati sa znatno ozbiljnijom kombinacijom španskih tenisera, koju čine Tomi Robredo i Marsel Granoljers. Oni su u drugom kolu bili bolji od Maksa Mirnjeg i Endija Rama, sedmih nosilaca.

Trend eliminacije favorita, koji je u Madridu naročito izražen na ženskom turniru, prisutan je i u dubl konkurenciji. Pored braće Brajan, kofere su već spakovali Bupati i Nouls, odnosno Firstenberg i Matkovski, dok su Dluhi i Paes u poslednjem trenutku otkazali učešće.

Može samo da se zaključi kako većina tenisera i teniserki tempira formu za 25. maj i početak Rolan Garosa...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC