• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kim Klajsters ponovo udara

Belgijanka Kim Klajsters, koja je do prije dvije godine "žarila i palila" teniskim terenima širom svijeta, vraća se bijelom sportu.

 Kim Klajsters ponovo udara Izvor: MONDO

Bivša teniska kraljica, koja je okončala karijeru 2007. a onda postala i majka, prihvatila je poziv organizatora turnira u Vimbldonu da sa Štefi Graf, Andre Agasijem i Timom Henmanom ovog vikenda odigra egzibicioni meč u čast otvaranja krova na najprestižnijem travnatom turniru na svijetu.

Ona je otkrila i da su joj organizatori Vimbldona ponudili "vajld" kartu za taj turnir u junu, ali da je teška srca morala da ih odbije.

"Odlučila sam se da se dobro pripremim za povratak na teren. Vrijedno ću trenirati i ponovo uzeti reket u avgustu. Mnogo uživam u tenisu i nema razloga da ne igram opet", izjavila je 25-godišnja Klajsters, koja će prvi zvanični nastup na turniru u Sinsinatiju.

Kim Klajsters, koja je do sada u karijeri osvojila 34 turnira i držala prvu poziciju WTA liste 19 nedelja, potvrdila je učešće i na turniru u Torontu, a zatim i na US Openu.

"Želim poslije Lindzi Devenport da potvrdim da je moguće imati djecu i porodicu i biti profesionalna teniserka. Svjesna sam da ću biti u centru pažnje i da će se pratiti moji nastupi sa više zanimanja, ali spremna sam na to i nestrpljiva da ponovo nastupam na turnirima", dodala je Klajstersova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC