• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Ni ovo nije dovoljno?

Novak Đoković nije krio da je emotivno slomljen zbog poraza od Rafaela Nadala u polufinalu ATP Mastersa u Madridu (6:3, 6:7, 6:7).

 Đoković: Ni ovo nije dovoljno?  Izvor: MONDO

Iako je diktirao igru skoro cijeli meč, na kraju je ipak ustuknuo pred prvim teniserom svijeta, kojem je ovo 31. uzastopna turnirska pobjeda na šljaci, dok je skor karijere na zemljanoj podlozi popravio na fantastičnih 150:4!

"Veoma sam razočaran kada se suočim sa činjenicom da mogu ovako dobro da igram i ipak ne pobijedim", izjavio je Đoković.

Nadal je morao da posegne duboko u svoju "torbu trikova" kako bi odbranio tri meč lopte i osvojio poene potrebne za pobjedu.

Zato će se u nedjeljnom finalu sastati sa "vječitim rivalom" Rodžerom Federerom, koji je u drugom meču, uz daleko manje pompe, savladao staru mušteriju, Huana Martina Del Potra - 6:3, 6:4.

Da je pobijedio, Đoković bi već obezbijedio povratak na treće mjesto ATP liste. Umjesto "skromnih" 131.500 evra, mogao bi da se bori za 585.000.

Ali sve to je nebitno u poređenju sa ciljem na kojem Novak radi već godinama, a naročito posljednjih mjeseci - da konačno savlada Nadala na "njegovoj" podlozi. Trenutni rezultat, nažalost, glasi 0:9.

"Odigrao sam jedan od najboljih mečeva na ovoj podlozi... Ma, kao da vam je potreban moj komentar. I sami ste vidjeli meč. Par poena je odlučilo pobjednika", dodao je Đoković.

Rafael Nadal nije oduševljen što će poslije četiri sata trčanja u nedjelju opet morati na teren. Njega muči povreda desne noge.

"Zabrinut sam da se neću dovoljno oporaviti i da neću igrati dobro u finalu. A ako ne budem igrao dobro, neću ni pobijediti. Ali boriću se. Na kojem terenu ću dati sve od sebe, ako ne ovdje, u Španiji", istakao je Nadal, koji je u karijeri odigrao 27 polufinalnih mečeva na šljaci i izgubio samo jedan.

FOTOGALERIJU SA MEČA POGLEDAJTE OVDJE!

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC