• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nađin tata tetovira ćelu

Gorilo je Pančevo u petak uveče... Ali ne od rafinerije... Gorila je cijela Srbija... Vatru su gasile samo suze radosnice porodice Nađe Higl.

 Nađin tata tetovira ćelu Izvor: MONDO

Čudo se dogodilo! Svijet je još u nevjerici.

Mlada 22-godišnja Pančevka je svjetski šampion na 200 metara prsno. Ko je u to mogao da vjeruje? Niko, osim nje same.

I roditelji srpske heroine, majka Snežana i otac Dragan, i tetka Eleonora, priznaju da se zlatu nisu nadali ni u najluđim snovima.

"Prvo što smo željeli bilo je da ona ponovi svoje vrijeme. Potajno smo se na početku trke nadali da može da bude treća i uzme medalju. Kada je Duško Korać na RTS najavio trku i rekao da je to najveći uspjeh ženskog plivanja, nekako sam od tog trenutka vjerovao da može više", počeo je Dragan Higl priču za "Press".

"Kako se trka bližila kraju, čas smo mislili biće druga, čas biće treća. Kada je izašlo ono 'Higl jedan' ostali smo bez teksta. Pogledali smo se žena i ja i tako ostali nekoliko trenutaka. Drago mi je što su dosanjali svoj san i ona i naš sin Sebastijan, koji je njen trener", dodao je Dragan.

Majka je odala Nađinu tajnu uspjeha. Iako pred svaku trku ima ritual da sluša pjesme grupe "AC/DC", "Rollingstones" i "Doors", pred finale u Rimu roditelji su joj dali drugačiji savet.

"Čuli smo se prije nastupa i rekli joj da pred trku pjeva u sebi pjesmu 'Buđav lebac', jer znamo da je to opušta i da tada ne razmišlja o rivalkama. Vidjelo se da je pronašla neki svoj unutrašnji mir", nastavila je Snežana Higl.

I na kraju, Dragan je priznao još nešto za "Novosti".

"Istetoviraću Nađino vrijeme na ćeli. Poslije trke mi je rekla da moram", završio je priču glava najsrećnije porodice u Pančevu, Srbiji, na svijetu...

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC