• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Higl: Skočiću u bazen za Milorada

Svjetska prvakinja na 200 metara prsno oduševila sve u Rimu. Mlada plivačica podržava Čavića, a svi misle da Srbi nisu normalni.

 Higl: Skočiću u bazen za Milorada Izvor: MONDO

Prošle godine nije isplivala normu za učešće na Evropskom prvenstvu. U posljednjem trenutku je "ovjerila" vizu za Olimpijske igre u Pekingu gdje joj je polufinale ostao sam san. Nije se proslavila ni na EP u malim bazenima početkom 2009. u Rijeci.

A onda BUM!

Nađa Higl je "pukla" u Rimu kao grom iz vedra neba i osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u disciplini 200 metara prsno.

"Nije to slučajnost. Godine rada su iza mene i mislim da su se sada sklopile kockice na ovom predivnom takmičenju", objasnila je sprska plivačica na konferenciji za novinare u Rimu, a prenio "Sportski Žurnal".

Prisutni novinari imali su pregršt pitanja i molbi za srpsku "sirenu". Jedno od njih je bilo da prokomentariše izjavu Milorada Čavića, koji je poslije obaranja svjetskog rekorda na 100 metara delfin, rekao da mu je Nađa bila inspiracija.

"Prije svega, Milorad je veliki čovjek i vrhunski sportista. Ukoliko sam mu bila inspiracija za svjetski rekord, veoma sam ponosna. Ako treba skočiću u bazen i pred njegovo finale na 100 metara samo da mu pomognem da osvoji zlato".

Nađa Higl je predočila i plan rada za naredni period.

"Posvetiću se pripremama za Evropsko prvenstvo u malim bazenima, ali kruna će naredne godine biti šampionat Evrope u Budimpešti. Nadam se da će se ponoviti ova predivna rimska priča".

Prisutnim italijanski poslenicima "sedme sile" bilo je čudno otkud Srpkinja da ima crvenu kosu. Nađa se nije zbunila.

"To morate da pitate mog oca, on je glavni krivac", zaključila je Nađa Higl.

Gledajući je u bazenu, a zatim i na konferenciji, novinari su bili oduševljeni Nađom Higl, ali i Miloradom Čavićem. Zato ne čudi konstatacija jednog od prisutnih, koji je, dok je zlatna Srpkinja napuštala salu, izgovorio:

"Ovi Srbi nisu normalni".

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC