• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čavić: Felps može sve!

"On može da uradi sve. To sam mu rekao poslije trke, a on se samo nasmijao. Znao je i sam da je to tačno", izjavio je Čavić poslije trke.

 Čavić: Felps može sve!  Izvor: MONDO

Majkl Felps pobijedio je u subotu Milorada Čavića u finalu trke na 100 metara delfin na Svjetskom prvenstvu u Rimu, a po objavljivanju rezultata američki plivač kurtoazno je primio čestitke od reprezentativca Srbije.

Čavić je u petak kritikovao Felpsa zbog ranijih izjava o kostimima, koji su na SP u Rimu doprinijeli obaranju velikog broja svjetskih rekorda. Srpski plivač čak je rekao da je spreman da Felpsu kupi novi kostim, kako bi njih dvojica bila u ravnopravnom položaju u finalnoj trci.

Novinarima na bazenu "Foro Italiko" izgledalo je kao da Felps još nije prešao preko Čavićeve kritike, iako je srpski plivač priznao poslije trke da je Amerikanac bio bolji.

"Želim da odam priznanje Majklu Felpsu. On može da uradi sve. To sam mu rekao poslije trke, a on se samo nasmijao. Znao je i sam da je to tačno", izjavio je Čavić poslije trke.

Felps je nakon finala priznao da su ga Čavićeve izjave dodatno motivisale.

"Kako da me ne motiviše... Kada neko priča takve stvari, još više se trudim. Volim ovakve situacije", kazao je američki plivač.

Felps je u finalu postavio novi svjetski rekord od 49 sekundi i 82 stotinke i to je prvi put da je jedan plivač isplivao 100 metara delfin ispod 50 sekundi.

Rezultat ispod 50 sekundi imao je i Čavić - 49 sekundi i 95 stotinki.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC