• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki: Nema zaustavljanja

Autor mondo.rs

Srpski teniser posle osvajanja pehara u Sidneju rekao da nastavlja istim putem i na Australijan Openu

Viktor Troicki je posle tri i po godine igrao ponovo u finalu i osvojio je turnir. Trijumfovao je u Sidneju, prvi put u karijeri, pobedivši Mihaela Kukuškina iz Kazahstana.

"Ovo je bila sjajna nedelja. I Mihail i ja smo imali težak turnir, ali i dobru nedelju. Već u ponedeljak počinje Australijan Open, tako da nema zaustavljanja", rekao je Troicki posle osvajanja pehara.

Srpski teniser zahvalio se na prepunom stadionu u Sidneju, ne samo na engleskom, nego i na srpskom jeziku, što je izazvalo oduševljenje velikog broja navijača.

On je istakao da je prošao kroz veoma težak period tokom godinu dana kada je bio pod suspenzijom ITF, a zatim se zahvalio ljudima koji su tada bili uz njega i pomogli mu da se vrati.

"Vratiću se u Sidnej i sledeće godine. Zahvaljujem se ljudima koji su bili uz mene dok sam prolazio kroz najteži period u karijeri - najviše treneru Džeku Rideru i Milošu Jelisavčiću. Oni su bili sve vreme bili uz mene i zaista cenim to", dodao je Troicki.

...
Izvor: YouTube

Viktora, koji je zahvaljujući velikom uspehu u Sidneju napredovao čak 39 mesta na ATP listi, očekuje nastup na Australijan Openu, prvom grend slemu još od Vimbldona 2013. godine.

Njegov prvi rival u Melburnu biće Čeh Jirži Veseli, a ukoliko nastavi pobednički niz, u drugom kolu sastaće se 26. nosiocem Leonardom Majerom ili Džonom Milmanom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC