• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelica: Makedonija i Tunis su finala za "zmajeve"

Autor mondo.ba

Rukometaš Bosne i Hercegovine Duško Čelica naravno nije bio zadovoljan zbog poraza od Austrije u drugom kolu Mundijala u Kataru, ali je naglasio da "zmajevi" moraju u narednim utakmicama da zabilježi barem jednu pobjedu.

Austrija je iskoristila praznih desetak minuta kod izabranika Dragana Markovića i odlijepila se na nedostižnih pet golova prednosti što je na kraju rezultiralo prvim porazom "zmajeva" na Svjetskom prvenstvu 23:21 (11:12).

Lijevi bek Zagreba i reprezentativac BiH Duško Čelica poslije meča je rekao da će najprije uslijediti analiza poraza, a potom i psihološka priprema za sljedeće kolo na šampionatu.

"Moramo dobro da analiziramo ovu utakmicu i pripremimo se psihološki za naredni meč protiv Makedonije. Uvjeren sam da možemo odigrati puno bolje i da možemo popraviti stvari u kojima smo griješili i dobiti Makedoniju. Naredne dvije utakmice su nam finalne, ako želimo u drugi krug, moramo da pobijedimo bar jednu od te dvije utakmice", rekao je Čelica, a prenio "Sport Avaz".

Grupa B

Tabela: Hrvatska 4, Makedonija 4, BiH 2, Austrija 2, Tunis 0, Iran 0.

Dosad neporažena Makedonija će se suprotstaviti "zmajevima" u ponedjeljak, a u srijedu je zakazan meč sa Tunisom i te dvije utakmice biće ključne za plasman u osminu finala Mundijala.

Dosad neporažena Makedonija će se suprotstaviti "zmajevima" u ponedjeljak, a u srijedu je zakazan meč sa Tunisom i te dvije utakmice biće ključne za plasman u osminu finala Mundijala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC