• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srbin svetski rekorder - u zgibovima

Autor mondo.rs

Poručnik novosadskog odreda Žandarmerije Vinko Trivunović postavio je svetski rekord u zgibovima tako što je za 24 sata uradio 5.820 zgibova.


Trivunović je poduhvat rušenja svetskog rekorda u ulaska u Ginisovu knjigu rekorda, počeo u ponedeljak tačno u podne, a nakon 24-časovnog rada zgibova dosadašnji rekord od 5.801 zgiba srušio je pet minuta pre isteka roka, da bi do punih 24 sata uradio 5.820 zgibova.

Dosadašnji Ginisov rekord držao je američki profesionalni vojnik.

Trivunović je rekao Tanjugu da se za postavljanje novog svetskog rekorda u zgibovima počeo da se priprema pre tri godine.

"Osim pojačanih treninga i promene ishrane, najveća podrška bili su mi porodica, prijatelji i kolege. Šta da kaže čovek kad postane svetski prvak... Zadovoljan sam i srećan", rekao je Trivunović i dodao da nikada ne bi odustao od svog cilja, pa ni u situaciji da je kojim slučajem procenio da neće uspeti da obori rekord.

Trivunović je obaranje svetskog rekorda počeo juče u podne, a kada je posle punih 24 sata nadljuskih napora konačno stavio tačku na rezultat od 5.820 zgibova i postao svetski prvak, pobedu je proslavio sa svojim kolegama tako što je uradio još 10 sklekova.

Vinko Trivunović je već 13 godina član Novosadskog odreda Žandarmerije, ima 37 godina, rođen je u Gajdobri, oženjen je i otac je dvoje dece.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ROM@

ALAL VERA MAJSTORE.SVAKA ČAST

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC