• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan poražen od Solnoka, Subotić blistao!

Autor mondo.rs

Mladi vaterpolisti Partizana na startu Lige šampiona poraženi od mađarskog Solnoka 14:9. Gavril Subotić postigao četiri gola.

 Vaterpolisti Partizana poraženi od Solnoka, Subotić blistao! Izvor: MN PRESS

Najmlađa ekipa ovogodišnje Lige šampiona protiv pretendenta na titulu, već u prvom kolu najelitnijeg vaterpolo takmičenja. Spektakl u najavi...

Partizan, ipak, nije uspeo da utakmicu protiv mađarskog Solnoka na Banjici učini neizvesnijom, pa je ekipa Vladimira Vujasinovića poražena rezultatom 14:9 (2:4, 2:4, 3:5, 2:1).

Partizan je odlično otvorio utakmicu protiv mađarske ekipe...

Vodili su mlađani igrači Partizana 1:0 preko Gavrila Subotića, pa 2:1 preko Mateje Asanovića, i u poslednjih 40 sekundi ušli sa "relativno pozitivnim" rezultatom od 2:2, međutim Solnok je demonstrirao svoju moć.

Individualni kvalitet i iskustvo video se kada su Solnokovi igrači pametno odigrali u finišu četvrtine, a onda preko dvojice Vargi – Danijela i Denisa, postigli još dva gola za veliku prednost pred drugih osam minuta.

Sjajnu moć na centarskoj poziciji demonstrirali su i u drugoj četvrtini preko Tamaša Mezeija i Gabora Kiša, ali je Gavril Subotić dva puta uzastopno, bar na kratko, vraćao Partizan u meč. Prvo je mladi vaterpolista pogodio iz penala, a onda sjajno i iz igre, i pokazao još jednom o kakvom se talentu radi.

Izvor: MN PRESS

Kao i u prvoj četvrtini, presudilo je iskustvo. Partizan nije imao snage za finiš, pa je Mezei sa još dva brza gola povećao prednost na "plus 4".

Otišli su i na šest golova prednosti igrači Solnoka, ali je Partizan sjajno odgovorio preko Gavrila Subotića. Dobio je loptu u kontri, a onda iz prve lobovao golmana Viktora Nađa, za veliki aplauz publike na Banjici.

Nisu se predavali igrači Partizana, pa su posle isključenja Živka Gocića brzo reagovali i smanjili na 10:6 preko Marka Manojlovića. U tim trenucima odbrana crno-belih je bila ta koja je omogućila nešto rasterećeniju igru u napadu, ali protiv "suvog kvaliteta" ne može se tako lako.

Postigli su "na brzinu" igrači Solnoka još tri gola, a Filip Radojević uspeo je da sa velike udaljenosti savlada Nađa, a početkom poslednje četvrtine u strelce se, posle lepih timskih akcija, upisuju i Draško Gogov i Nikola Jakšić, a šansu sa peterca propustio je Manojlović nekoliko sekundi pre kraja.

Partizan u narednom kolu gostuje ekipi Pro Reka, koja je ranije danas savladala Galatasaraj 15:4, a upisala su se čak četiri srpska reprezentativca: Dušan Mandić je postigao jedan, Duško Pijetlović i Filip Filipović po dva, a Andrija Prlainović je postigao tri gola.

U grupi "A" je dosta neizvesnije, pa je Primorje pobedilo Jadran 11:9, Barseloneta je savladala Špandau 9:7, dok su Olimpijakos i Eger remizirali 8:8.

GRUPA A

Primorje - Jadran 11:9
Barseloneta - Špandau 9:7
Olimpijakos - Eger 8:8

TABELA: Primorje 1-0, Barseloneta 1-0, Olimpijakos 1-1, Eger 1-1, Špandau 0-1, Jadran 0-1.

GRUPA B

Pro Reko - Galatasaraj 15:4
Partizan - Solnok 14:9
OSC Budimpešta - Jug u toku

TABELA: Pro Reko 1-0, Solnok 1-0, Partizan 0-1, Galatasaraj 0-1.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC