• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljudina od svetskog prvaka sa Novog Zelanda!

Autor mondo.rs

Oduševiće vas šta je učinio ragbista sa Novog Zelanda pošto je jedan navijač uleteo na teren.

Reprezentativac Novog Zelanda u ragbiju, Soni Bil Vilijams, prolio je mnogo znoja ne bi li sa "ol-bleksima" odbranio titulu prvaka sveta na Svetskom kupu u Engleskoj i osvojio zlatnu medalju.

Pobedom protiv "večitog" rivala Australije (34:17) on i njegovi saigrači uspeli su da se okite najsjajnijim odličjem. Novi Zeland je postala jedina selekcija koja je uspela da odbrani titulu, a na večnoj listi pretekao je Australiju i Južnu Afriku i sada vodi sa tri trofeja.

"Ol-bleksi" su igrama na Svetskom kupu oduševili sve ljubitelje ragbija i još jednom pokazali da im poslednjih godina nema ravnih na planeti.

Ali, da oduševljavaju publiku i navijače nisu prestali ni kada su im dodeljene medalje.

U prvi plan, prilikom počasnog kruga, izbio je Soni Bil Vilijams. Njegov postupak nikoga nije ostavio ravnodušnim. Ragbista sa Novog Zelanda poklonio je na terenu svoju zlatnu medalju 14-godišnjem fanu Čarliju Lajnsu.

Novi Zeland 2
Izvor: YouTube



Momak je uspeo da se probije pored obezbeđenja i da potrči u zagrljaj svojim junacima. Međutim, jedan čuvar je uspeo da ga stigne i obori na samom terenu, tačno ispred Vilijamsa.

Ragbista sa Novog Zelanda spasao je tinejdžera, koji ga nije ispuštao iz zagrljaja. Vilijams ga je odveo do dela tribine sa kojeg je Čarli posmatrao veliko finale i odakle je kasnije uleteo na teren. Posle slikanja i pozdrava sa idolom dobio je poklon kakav nije mogao da zamisli ni u najlepšim snovima.

Vilijams mu je oko vrata okačio zlatnu medalju, pozdravio se i vratio se proslavi titule sa saigračima. Čarli je ostao na tribini sa zlatom oko vrata ne verujući šta mu se dogodilo i kakav je dar dobio.

Novi Zeland
Izvor: YouTube


"Išao sam sa momcima počasni krug kada je ispred mene istrčao dečak koga je obezbeđenje oborilo. Bilo mi ga je žao", počeo je priču Soni.

"Da je to bio nečiji mlađi brat ili rođak, obezbeđenje ga ne bi jurilo. Poveo sam dečaka do tribine gde je bio smešten i pokušao da mu veče učinim nezaboravnim. Medalja će bolje stajati njemu nego meni", dodao je veliki sportista i još veći čovek.

"Postati svetski prvak budi najlepše osećaje. Uživali smo na takmičenju, sada uživamo u pobedi", završio je Soni Bil Vilijams.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC