• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Superheroj Serena stiže i lopove!

Autor mondo.rs

"To što si žena ne znači da moraš biti uplašena bilo kakvog izazova, i ne budi žrtva nego heroj!", poručuje Serena Vilijams posle "filmske akcije" oko telefona.

Na terenu, a i van njega - ona sve stiže!

Najbolja teniserka sveta Serena Vilijams podelila je sa svojim pratiocima na Facebooku priču kako je sledila svoje instikte i tako sačuvala svoj telefon od lopova.

Naime, ova teniserka je u jednom restoranu večerala sa prijateljicama, kada je u jednom trenutku primetila da joj je jedan momak sumnjiv. On se "muvao" oko njihovog stola i uzeo Serenin telefon koji je bio na stolici, ali je ona na vreme primetila da će se tako nešto desiti.

Krenula je da trči za njim i, naravno, sustigla ga, ali ga je uljudno upitala da li je on slučajno "pokupio" njen telefon. Valjda iznenađen reakcijom, momak je zastao i vratio Sereni telefon, na šta mu je ona zahvalila.

"Bori se za ono što je tvoje. Budi superheroj. To što si žena ne znači da moraš biti uplašena bilo kakvog izazova, i ne budi žrtva nego heroj!", poručuje Serena Vilijams posle "filmske akcije" oko telefona.

Soooooo yesterday at dinner the CRAZIEST THING happened to me. I was sitting enjoying some Chinese food (delicious may I...

Posted by Serena Williams on Wednesday, November 4, 2015

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC