• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadal bolno iskren: Novak je nepobediv!!!

Autor mondo.rs

Španac posle eliminacije u polufinalu Masters kupa u Londonu poručio da je Đokovićev najjači adut - sve!

Novak Đoković "preslišao" je Rafaela Nadala u polufinalu završnog turnira u Londonu (6:3, 6:3). Igrao je gotovo perfektan tenis, pa je rival morao da mu čestita na tome.

"Novak je bio bolji u svemu od mene, uradio je sve ono što radi tokom cele sezone i posle svega mogu samo da mu čestitam na zasluženoj pobedi i da mu poželim sve najbolje i u sledećoj sezoni", rekao je iskreno Nadal.

On je napomenuo da je Đoković toliko superioran da ga je gotovo nemoguće pobediti.

"On je trenutno skoro nepobediv. Ovo što on radi je čudesno. Sve dobro radi. Jednostavno, igra fantastično".

Španac je na pitanje šta je najjače oružje Đokovića, odgovorio - sve!

"Sve u njegovoj igri funkcioniše sjajno. Udara zapanjujuće, ritern mu je savršen, kao i uvek. Ove godine i sjajno servira. Menja pravce tako lako da vam se čini da je to normalna stvar, igra gotovo bez greške i to već dosta dugo. Kada neko tako igra, jedino što možete da uradite je da mu čestitate", dodao je Španac i napomenuo je da je zadovoljan što je u dobroj formi dočekao kraj sezone u kojoj se ponovo ravnopravno nosio sa teniserima iz svetskog vrha.

A Đoković kaže da je ispoštovao plan koji je zacrtao pre meča i da je to dalo rezultate.

"Odlično sam igrao od samog početka. Pokušavao sam da budem agresivan i da budem taj koji će diktirati tempo. Uspeo sam da izvučem svoju najbolju igru kada je to bilo najpotrebnije i to mi je donelo plasman u finale", rekao je najbolji teniser planete.

"Pokušao sam da odredim neke ključne tačke. Čim sam imao neku kraću loptu, terao sam ga da se kreće, da ne stvori neku zonu koja njemu odgovara. Nisam želeo da mu ponudim igru koju može da pročita. Želeo sam da nijednog trenutka ne bude siguran gde ću poslati loptu. To je lakše zamisliti nego uraditi, ali sam na kraju sve dobro obavio", naveo je Đoković, koji će peti put, a četvrti zaredom igrati za pehar na završnom turniru sezone.

Finalni duel, u kojem će mu protivnik biti pobednik duela Rodžer Federer - Stanislas Vavrinka, na programu je u nedelju od 19 časova u Londonu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC