• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milanović u subotu protiv Partizana

Autor mondo.rs

Legendarni srpski vaterpolista i jedan od samo trojice koji su osvajali Ligu šampiona i kao igrači i kao treneri dovodi Galatasaraj u Beograd, na utakmicu trećeg kola Lige šampiona.

 Igor-Milanovic-vodi-Galatasaraj-protiv-Partizana Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Na jednoj strani Partizan i Vladimir Vujasinović, na drugoj strani Galatasaraj i Igor Milanović.

Pod vođstvom verovatno najboljeg vaterpoliste u istoriji, turski tim dolazi na meč 3. kola Lige šampiona na hladnu Banjicu. Crno-beli prethodnih dana nisu mogli da treniraju u svojoj kući zbog svoje jako teške situacije, koja više i nije novost.

O problemima šampiona Srbije u najavi utakmice govorio je prvi čovek kluba Aleksandar Šoštar.

"Ovu utakmicu dočekujemo uz probleme koji su nas pratili i koji nas prate. Poslednja dva dana nije bilo tehnički izvodljivo da se trenira ovde, jer nismo mogli da grejemo vodu. Počela je da se greje sinoć i valjda će do večeras biti u normali. U neku ruku, ovi uslovi su nama već normalni, a u stvari su nenormalni. Kao što rekoh, tako je već duži vremenski period i takvo stanje traje", objasnio je on.

Trener crno-belih Vladimir Vujasinović takođe se osvrnuo na tešku situaciju u klubu.

"Problemi pritiskaju i ekipu i stručni štab i sve nas u klubu zajedno. Ipak, kao i uvek do sada, uvek sam stavljao pred ekipu i stručni štab zadatak da se izdignemo iznad svih problema i da na prvom mestu razmišljamo o onome što bi trebalo da radimo".

Galatasaraj za Partizan nije nepoznanica. Upoznali su se dobro i pre početka sezone.

"Njih od ove godine vodi Igor Milanović i nema lak zadatak da tamo uspostavi sistem rada i sve što je potrebno da bi podigli ovaj sport na viši nivo, ali znamo da je uradio dosta toga. Bili smo na pripremama mesec i po dana. Znamo do detalja njihove igrače, kao što i oni znaju naše i mislim da u principu neće biti nepoznanica. Pobediće tim koji više bude želeo pobedu, koji bude dosledniji dogovorenom i nadam se da ćemo to biti mi".

Upitan za zdravstveni bilten, Vujasinović je rekao da ne očekuje skori povratak Nemanje Vica, koji se od povrede bubne opne, zarađene tokom boravka u reprezentaciji, neće potpuno oporaviti pre Nove godine.

Istovremeno, za crno-bele sigurno neće zaigrati ni Đorđe Vučinić, koji je bolestan i ima nekoliko dana temperaturu. Svi ostali su spremni i uskočiće u bazen u subotu. Meč počinje u 18.00 časova.

Tabela: Pro Reko 6, Jug 6, Solnok 6, Orvušegetem 0, Galatasaraj 0, Partizan 0. Plasman u polufinale obezbediće prvoplasirani tim, dok će oni koji završe na drugoj i trećoj poziciji igrati četvrtfinale.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC