• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Triler pobeda Partizana u Ligi šampiona!

Autor mondo.rs

Vladimir Vujasinović savladao tim Igora Milanovića i zabeležio svoju prvu pobedu u ovogodišnjoj Ligi šampiona u vaterpolu.

 Vaterpolo Liga [ampiona Partizan pobijedio Galatasaraj 9>8 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Pre utakmice hrabro je rekao Vladimir Vujasinović: "Možemo da pobedimo Galatasaraj!"

I bio je u pravu...

Partizan je u trećoj rundi vaterpolo Lige šampiona savladao turskog predstavnika Galatasaraj na "Banjici" 9:8 (1:2, 4:2, 3:1, 1:3) i tako upisao prvu pobedu u najjačem vaterpolo takmičenju, i to posle dva poraza protiv Solnoka i Pro Reka.

Mladi tim Vladimira Vujasinovića osećao je da im je najbolja šansa za pobedu u Ligi šampiona protiv Galatasaraja Igora Milanovića, pa su najbolju partiju ove sezone krunisali i pobedom.

Ponovo je Gavril Subotić bio igrač koji je nosio crno-bele, a ključnu prednost Partizan je stekao tokom druge i treće četvrtine, a iako su vodili sa tri i četiri gola prednosti, ipak su navijači na "Banjici" morali da strepe do poslednjeg sudijskog zvižduka. Peterac je izveo Mlađan Janović, a Partizanu je ostalo 72 sekunde da odbrani jedan gol prednosti - i uspeli su u tome.

Pored Gavrila Subotića koji je upisao tri gola, odlični su bili i Filip Radojević i Nikola Jakšić sa dva gola, a po jednom su gol pogađali Radomir Drašović i Đorđe Lazić. Kod Galatasaraja, koji je kao i Beograđani do ovog kola imao dva poraza, najefikasniji tri igrača su postigla po dva gola - Mlađan Janović, Slobodan Nikić i Vjekoslav Pasković.

Ovom pobedom Partizan se pomerio sa poslednjeg mesta u grupi i to je prepustio Galatasaraju, a u narednom kolu sastaju se sa mađarskim OSC-om.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC