• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Futsal spektakl u Beogradu se bliži!

Autor mondo.rs

"Fudbal ne vole samo dečaci, nego i devojčice. Bavljenje sportom je nešto najlepše za decu, kasnije i za odrasle". Planirate li da gledate EP u futsalu uživo?

 EURO 2016 futsal Beograd Arena je spremna Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Jedan od najboljih futsal reprezentativaca Srbije Marko Perić rekao je veruje da ekipa, uz podršku navijača, može da napravi veliki uspeh na Evropskom prvenstvu.

"Šampionat Evrope igra se pred našim navijačima, nadamo se u punoj Areni, što je nešto o čemu smo sanjali. Daćemo sve od sebe da, uz podršku navijača, ostvarimo što bolji rezultat. Neće biti lako, rivali u grupi su Portugal i Slovenija, ali verujemo u sebe", izjavio je Perić na konferenciji za medije u Novom Sadu, gde je održan promotivni turnir iz projekta "Moja škola - moj klub".

Selektor Srbije Aca Kovačević ističe da sa svi sa nestrpljenjem očekuju šampionat Evrope.

"Pre toga, imamo kvalifikacioni turnir za prvenstvo sveta u Turskoj, koji će nam biti najbolja moguća priprema. Grupa je teška, Portugalija je jedan od favorita za trofej, imaju najboljeg igrača sveta Rikardinja, a Slovenci uvek mogu da iznenade. Ipak, verujemo da možemo u četvrtfinale, a posle je sve moguće", izjavio je Kovačević.

Direktor takmičenja u Beogradu, na kojem će učestvovati 12 najboljih evropskih futsal selekcija, Zdravko Jokić, rekao je da organizatori, u saradnji sa UEFA, rade sve da se sa turnira pošalje najlepša slika u svet.

"Beograd i Srbija su dokazani kao vrhunski organizatori, još kada se u istoj priči nađe UEFA, organizacija koja vodi računa i o najsitnijim detaljima, spektakl je zagarantovan. Apsolutno sam siguran da će šampionat biti najbolja moguća promocija futsala, Beograda i Srbije", rekao je Jokić i podsetio da su pre tri dana u prodaju puštene ulaznice, koje se mogu kupiti na svim prodajnim mestima "Eventima".

Srpska reprezentativka Dunja Trajković, govorila je o važnosti ženskog fudbala i rodnoj ravnopravnosti, koja je jedna od osnova turnira "Moja škola - moj klub", s obzirom na to da prema pravilima najmanje dve devojčice u svakom trenutku moraju da budu na terenu.

"Fudbal ne vole samo dečaci, nego i devojčice. Bavljenje sportom je nešto najlepše za decu, kasnije i za odrasle i najvažnije je da se uživa na terenu. A najveća pobeda nije rezultat, nego drugarstva koja se sklapaju. Upravo to je najvažnija poruka turnira", istakla je Trajković.

Prvenstvo Evrope u futsalu igra se od 2. do 13. februara 2016. godine, a prvu utakmicu na turniru odigraće Srbija i Slovenija.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC