• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drama, peterci i finale Radnički - Partizan!

Autor mondo.rs

Kragujevčani su tek posle peteraca izborili plasman u finale Kupa u vaterpolu.

 Radnički u finalu vaterpolo Kupa Srbije protiv Partizana Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  Za finale: Radnički – Partizan!

Međutim, ovaj par u finalu Kupa Srbije u vaterpolu zakazan je posle prave drame u drugom polufinalnom meču, odigranom ovog petka uveče.

Kragujevčani su nekako, na Bazenu "Đorđe Predin Badža" u Bečeju, uspeli da pobede novosadsku Vojvodinu i to tek posle peteraca – 15:14, dok je rezultat meča bio 9:9!

Partizan i Radnički boriće se za prvi trofej ove sezone u subotu u 20.30 i nema dileme oko toga ko će biti odmorniji – crno-beli su u prvom polufinalu ranije u petak deklasirali Crvenu zvezdu 14:3 i potom mirno čekali rasplet drugog meča.

Novosađani su bolje otvorili utakmicu i poveli 1:0, a na startu druge četvrtine imali su i 3:1. Međutim, do odlaska na poluvreme, Kragujevčani su preokrenuli serijom 3:0, a u nastavku susreta držali prednost od dva gola sve do ulaska u poslednju deonicu (8:6).

U četvrtom periodu Vojvodina je vezala tri gola i dva minuta pre kraja došla do preokreta – 9:8, a za izjednačenje i peterce pobrinuo se Rade Joksimović.

Posle pet serija svi izvođači bili su precizni, a u šestoj je Denis Šefik odbranio udarac Marku Porobiću, pa je slavlje moglo da počne, jer je prethodno na drugoj strani Marko Martinić bio precizan.

Radnički – Vojvodina 15:14 (1:2, 3:1, 4:3, 1:3, 6:5)

BEČEJ – Bazen: Đorđe Predin Badža. Sudije: Šutniković i Stanojević. Igrač više: Radnički 12(3), Vojvodina 12(7). Penali: 1:0 Martinić, 1:1 Porobić, 2:1 Joksimović, 2:2 Rogač, 3:2 Blažević, 3:3 Trkulja, 4:3 Panajotović, 4:4 Ćatović, 5:4 Toholj, 5:5 Šulc, 6:5 Martinić, 6:5 Porobić.

RADNIČKI: Šefik, Ganić, Blažević 1(1), Joksimović 4(1), Martinić 3(2), Toholj 2(1), Stanojević, Lekić, Panajotović 2(1), Bosić 1, Manić, Tomašević 2, Dobožanov, Vulović. Trener: Stevanović.

VOJVODINA: Vitorović, Marić, Šiman, Dubić, Tenenbojn, Prekogačić, Gvozdanović 2, Ćatović 4(1), Trkulja 1(1), Šulc1(1), Rogač 4(1), Marčeta, Filipović, Porobić 2(1). Trener: Cukić.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC