• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prava istina o Šumaheru

Autor mondo.rs

Posle demantija portparola Sabine Kem da bivši as Formule 1 može da hoda, "Bild" objavio nove informacije o stanju Nemca

Mihael Šumaher bije najtežu bitku u životu. Posle teške nesreće na skijanju u Francuskoj krajem decembra 2013. i višemesečnog boravka u indukovanoj komi bivši as Formule 1 nalazi se na rehabilitaciji u svom domu u Švajcarskoj.

Posle spekulacija da je prohodao, Sabine Kem, njegova portparolka demantovala je takve informacije, ali je "Bild" objavio pravu istinu o sedmostrukom šampionu F1.

Baš pod tim naslovom nemački list preneo je da ipak postoje pomaci u njegovom oporavku.

"Šumi može samostalno da diše i otvara oči. Povremeno pokazuje da sve razume, ali ne može da priča, hoda i da se samostalno hrani", naveo je "Bild".

Kao što je i Sabine Kem rekla pred Mihaelom je još veoma dug put oporavka. Pitanje je, međutim, da li će on ikada ponovo biti samostalan.

Da su nade za oporavak sve manje smatra i njegov menadžer Vili Veber, čovek koji mu je veoma blizak i koji je čitavu karijeru proveo uz Šumahera.

On ističe da to što se Mihaelova porodica već dugo nije javno oglasila može da znači da u njegovom zdravstvenom stanju nema baš mnogo pomaka na bolje.

"Da je bilo napretka u njegovom oporavku oni bi to podelili sa svetom. Mihael bi to sigurno želeo jer je on uvek bio iskren i nikada nije bežao od javnosti. Pomaka je verovatno bilo, ali je pitanje na kom nivou. Nesreća je bila ozbiljna, on je doživeo teške povrede mozga, mnogo je propatio i sigurno će još patiti. Sada verovatno jedino molitve mogu da pomognu čoveku koga uvek u sećanju nosim kao punog života", izjavio je Veber.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC