• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anja Trebovac najbolji sportista Prijedora

Članica Atletskog kluba "Prijedor" Anja Trebovac najbolji je sportista grada Prijedora za 2015 godinu.

Ova petnaestogodišnjakinja je reprezentativac BiH od pionirske do seniorske selekcije, a uz mnoštvo titula i medalja na prvenstvima Republike Srpske i BiH u više trkačkih disciplina i krosu, osvojila je i drugo mjesto u trci na 1.500 metara na Igrama mladih u Turskoj.

Anja, koja je prošle godine ponijela titulu najuspješnijeg mladog sportiste Prijedora, zahvalila je za priznanje i rekla da će joj ono biti podstrek da i dalje vrijedno trenira i postiže još bolje rezultate.

Na ovogodišnjem izboru tu titulu ponio je dvanaestogodišnji Tarik Redžić kojeg je kompanija "Arselor Mital" Prijedor nagradila novčanom nagradom, kao i još 13 perspektivnih sportista u ovom gradu.

Posebna priznanja dobili su Rukometni klub "Prijedor" za 60 godina postojanja, Atletski klub "Prijedor" i Omladinski fudbalski klub "Sloga" iz Rakelića koji postoji četiri decenije, kao i Rajko Vučićević za 40 godina bavljenja karateom.

Ustanovljene su i nagrade za promociju zdravog života koje su pripale Planinarskom društvu "Klekovača", Biciklističkom klubu "Austronet" Prijedor i fitnes instruktoru Dijani Grubiši. Nagrađena je i Aleksandra Kutlača za predstavljanje grada kao mažoretkinja i u oblasti sportskog plesa.

Treneru golmana u Fudbalskom klubu FK Borac iz Kozarske Dubice Zoranu Mijiću uručena je posebna plaketa za "sportski podvig godine", a priznanje mu je uručio Nemanja Marić, fudbaler kojem je na prijateljskoj utakmici Dubičana i druge ekipe Rudar Prijedora spasio život prilikom gušenja tokom utakmice.

Najbolji sportski radnik je Mirko Kobas, angažovan u Ženskom rukometnom klubu Mira, ali i na mjestu predsjednika FK Radnik Urije, a najbolji trener je Goran Unčanin, trener mlađih kategorija Stonoteniskog kluba STK Prijedor, djelimično i u radu sa prvom ekipom, a još je aktivan igrač i selektor kadetske reprezemtacije BiH.

Pehari su uručeni i najuspješnijim ekipama, ženskom STK Prijedor - vicešampionu BiH i muškom FK Rudar Prijedor koji je ove godine osvojio prvo mjesto u prvenstvu Prve lige Republike Srpske, te Kup RS.

Na sinoćnoj manifestaciji u sali Pozorišta Prijedorsportiste i brojne goste pozdravili su Zoran Sovilj u ime organizatora Informativno-poslovnog centra "Kozarski vjesnik" i u ime pokrovitelja priredbe gradonačelnik Prijedora Marko Pavić, koji je predao medalje najboljim sportistima i pehar najboljem sportisti grada Prijedora za 2015. godinu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC