• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sena debituje u F1 za volanom Kamposa

Ime Sena vraća se u Formulu 1! Bruno Sena, nećak preminulog trostrukog svjetskog šampiona Ajrtona Sene voziće naredne godine za ekipu Kampos.

 Sena debituje u F1 za volanom Kamposa Izvor: MONDO

Mlađi Sena trebao je debitovati ove sezone u Formuli 1 kao vozač Honde, čiji bolid je testirao u nekoliko navrata, ali taj plan se izjalovio prije početka sezone, kada je ovaj tim prodan Rosu Bronu.

Čekanje se međutim isplatilo i mladi Brazilac potpisao je ugovor sa Kamposom za čijim volanom će debitovati u Formuli 1 14. marta na startu nove sezone u Abu Dabiju.

“Za ekipu Kampos je izuzetna čast što ćemo ime Sena vratiti u Formulu 1. Dogovor sa Senom snažna je podrška našem cilju da budemo ne samo prvi prvi španski tim u Formuli 1 nego i prvi špansko-američki tim”, rekao je izvršni direktor Kamposa Enrike Rodrigez de Kastro.

On je istako da su u timu Kamposa prezadovoljni njegovim vozačkim sposobnostima.

“Pratili smo ga od njegovih ranih dana u nižim serijama i svjedoci smo njegovog brzog napretka u seriji GP2. Već sada on je jedan od najperspektivnijih vozača nove generacije”, dodao je de Kastro.

Bruno Sena izjavio je da je presrećan zbog potpisivanja ugovora sa Kamposom id a jedva čeka svoj debi u Formuli 1.

“Presrećan sam što mi se konačno ispunio san. Sada je vrijeme za nove ciljeve, a projekt Kamposa predodređen je za uspjeh, kako na stazi, tako i van nje”, rekao je Sena koji je vijest o svomnovom angažmanu odmah podijelio sa svojim obožavaocima na društvenoj mreži Tviter.

“Želim da se zahvalim Bogu, mojoj porodici, prijateljima is vim mojim navijačima. Hvala vam”, napisao je Sena na svojoj Tviter stranici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC