• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

To je TIMSKI DUH: Precrtani, ali ostaju uz ekipu!

Autor mondo.rs

Poznat definitivan spisak igrača koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu u futsalu, čiji smo domaćin.

Selektor futsal reprezentacije Srbije, Aca Kovačević, saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeće Evropsko prvenstvo u Beogradu (Kombank arena, 2-13. februara).

Na njemu se nalazi 14 imena: kapiten Marko Perić (Kaos, Italija), Aleksandar Živanović (Deus Sremska Mitrovica), Stefan Rakić (Informatika, Rumunija), Marko Radovanović (Ekonomac Kragujevac), Dušan Milojević (Kalča Niš), Slobodan Janjić (Informatika, Rumunija), Marko Pršić (Ekonomac Kragujevac), Vladimir Lazić (Deus Sremska Mitrovica), Mladen Kocić (Nacional, Hrvatska), Miloš Simić (Ekonomac Kragujevac), Miloš Stojković (Ekonomac Kragujevac) i Slobodan Rajčević (Majaden, Liban), golmani Miodrag Aksentijević (Tjumen, Rusija) i Nemanja Momčilović (Nikars, Letonija).

Sa spiska su otpali treći golman Aleksa Antonić i povređeni Darko Ristić.

"Ristić je mogao da ima zapaženu ulogu u našoj reprezentaciji na ovom turniru, ali ga je u tome sprečila povreda. Pokušali smo terapijama, bolje mu je, ali ipak nismo želeli da rizikujemo. Potreban nam je i u narednom periodu, već početkom proleća, za baraž za FIFA Futsal Svetski kup 2016. u Kolumbiji. Naglašavam da i Aleksa i Darko ostaju sa nama tokom ovog turnira, kao deo ekipe, samo neće igrati", rekao je selektor Aca  Kovačević i time poručio da u ekipu krasi odlična atmosfera i timski duh.

Evropsko prvenstvo biće otvoreno u utorak, utakmicom Srbija - Slovenija koja počinje u 18.30. U grupi sa "orlovima" nalazi se i Portugal, sa kojim će naši futsal reprezentativci igrati u subotu, 6. februara, od 21.00.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC