• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Doručkovali u pekari u 4 ujutru, pa dobili batine!

Makedonska javnost saznala je za neke od detalja tuče u kojoj su povrede zadobili reprezentativci u rukometu, Stoilov i Manaskov, kao i fudbaler Tripunovski.

  Rani doručak u pekari "Silbo", oko 4 časa ujutru, pa tuča!

Makedonija i dalje priča o skandalu koji je izbio u utorak rano ujutru u prestonici, Skoplju, a u kom su deblji kraj izvukli ugledni i uspešni sportisti iz zemlje naših južnih suseda.

Naime, grupa muškaraca fizički je napala makedonskog rukometnog reprezentativca Stojančeta Stoilova, jer je odbio da se fotografiše sa njima, saopštila je danas skopska policija.

Kako se navodi, podnete su prekršajne prijave protiv dve osobe za jušerašnju uličnu tuču u centru Skoplja u koju su bila umešana i dvojica makedonskih rukometnih reprezentativaca Stojanče Stoilov i Dejan Manaskov, kao i fudbaler Nikola Tripunovski.

Skopska policija je objavila da je taj događaj prijavio sam Stoilov, koji je imao vidljive povrede na licu.

Incident je, kako je navedeno, počeo u pekari "Silbo", gde su Stoilov, Manaskov i Tripunovski doručkovali. Doručkovali, uslovno rečeno, jer je izvesnije da su se tada vraćali iz provoda. U trenutku incidenta bilo je oko 4 časa ujutru.

Njima je tada prišla grupa od četiri do pet neooznatih lica koji su želeli da se slikaju sa Stoilovim, a nakon što ih je odbio počeli su da ga vređaju. Nepoznati napadači su potom izašli iz pekare i počeli da bacaju betonske ploče na "golf" Nikole Tripunovskog i "mercedes" rukometnog krila Dejana Manaskova.

Stoilov, Manaskov i Tripunovski su izašli napolje, a prema navodima policije, Stoilova su tada napali tridesettrogodišnji Skopljanac T. G. i druga nepoznata lica. Napali su ga pesnicama i šutirali nogama nanevši mu vidljive telesne povrede.

Skopska policija je navela da je rasčistila slučaj kada je saslušala svedoke, a jedan napadač koji je identifikovan T. G. i Stojanče Stoilov su dobili prekršajne prijave.

Uobičajeno je da policija podnosi prekršajne prijave pritiv svih učesnika u tuči, bez razlike da li se radi o napadaču ili napadnutom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC