• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fanovi: Ana, skidaj se!

Čitaoci magazina TV mreže ESPN voljeli bi da u specijalnom "golom izdanju" ovog lista vide obnaženu srpsku teniserku.

 Fanovi: Ana, skidaj se! Izvor: MONDO

Ova medijska kuća krajem godine izdaje takozvano „golo izdanje" svog magazina, u kojem objavljuje slike golišavih sportista, a prelijepa srpska teniserka nalazi se u vrhu želja za broj koji je najavljen za 2010. godinu, prenosi "Press".

ESPN je oganizovao anketu u kojoj čitaoci biraju kandidate za „golog sportistu", a prema prvim prognozama, Ana je apsolutni favorit. Ukoliko pobijedi, stići će i ponuda na adresu njenog menadžmenta, o kojoj će u timu Ivanovićeve morati dobro da razmisle.

"Golo izdanje" ESPN magazina zamišljeno je kao svojevrsna konkurencija "Sport illustratedu" i njegovom legendarnom "Swimsuit editionu" u kojem je još od 1964. godine moguće vidjeti najljepše žene svijeta u kupaćim kostimima na raznim tropskim lokacijama.

Prvo "golo izdanje" stiglo je pred publiku 9. oktobra, a na naslovnoj strani je Anina koleginica, najbolja svjetska igračica Serena Vilijams. Pored nje, razgolitilo se još sedam devojaka i šest muškaraca iz sveta sporta. Modeli su u potpunosti obnaženi na fotografijama, ali su im "privatni" dijelovi dobro sakriveni.

Amerikance kod Ane Ivanović najviše opčinjava njena takozvana "evropska ljepota" pod čim podrazumijevaju dozu aristokratskog stava i ponašanja.

Ukoliko ponuda bude finansijski pristojna i Ivanovićeva pristane, to joj ne bi bio prvi put da se razgoliti pred kamerama, pošto je to već učinila prošle godine za naslovnu stranu južnoafričkog izdanja "Sports illustrateda", kada je gole grudi sakrila rukama.

Ana Ivanović prije dve godine u izboru britanskog "Sana" proglašena je za najljepšu teniserku svijeta, dok je u raznim drugim izborima gotovo uvijek među prvih deset najljepših ili najseksepilnijih sportistkinja planete.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC