• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Banjalučani ispustili pobjedu nad Partizanom

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Veterani Vaterpolo kluba Incel iz Banjaluke bili su na korak od pobjede nad Partizanom na startu turnira "Mimoza kup 2016" u Herceg Novom, ali su ipak poklekli u finišu.

Popularni "škobalji" su u petak i subotu učesnici supersnažnog turnira veterana u Crnoj Gori, čiji je organizator Jadran iz Herceg Novog.

Na bazenu u Igalu, Banjalučani su danas odlično krenuli protiv favorizovanog Partizana i na poluvrijeme otišli sa dva gola zaostatka (4:2).

Ipak, odličnom odbranom i sjajnim pogocima u napadu, Incel je tri minuta prije kraja uspio da izjednači na 5:5 i čak imao šansu da "prelomi" meč u svoju korist.

Na žalost, nekoliko nerealizovanih napada "kumovali" su pogocima u banjalučkoj mreži u finišu meča, pa su se na kraju radovali beogradski crno-bijeli - 7:5.

Najbolji u taboru ekipe iz banjaluke bio je Nikola Ćosić sa dva gola, dok su po jedan pogodak postigli Mirko Ćurlić, Bojan Guzina i Ivan Kolak.

U ostalim utakmicama na turniru, sarajevski Vučko je do nogu potučen od Pijanih somova iz Beograda (11:4), dok je makarski Galeb bio bolji od VKV Beograda (7:5).

Osim Banjalučana, Sarajlija, pomenuta tri beogradska tima, domaćeg Jadrana i Galeba iz Makarske, na turniru u Herceg Novom učestvuje i Omiš iz Hrvatske.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC