• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Delfini" nastavili gde su stali...

Autor mondo.rs

Reprezentacija Srbije zabeležila četvrtu pobedu u Svetskoj ligi. Podmlađeni sastav Dejana Savića jači od Francuske 15:10 (2:3, 3:4, 6:0, 4:3).

"Sveži" evropski prvaci su ostvarili četvrtu pobedu u Svetskoj ligi, iako je Dejan Savić odlučio da odmori čak šestoricu standardnih reprezentativaca i da umesto njih da šansu mlađima. Koji su opet pokazali da na njih može da se računa.

FRANCUSKA - SRBIJA 10:15 (2:3, 3:4, 6:0, 4:3)

Podmlađeni tim Dejana Savića imao je minus od dva gola na poluvremenu, a onda je usledilila fantastična treća četvrtina koja je dobijena 6:0 za maksimalnu četvrtu pobedu i sigurno prvo mesto u grupi.

"Veliki broj promašaja u prve dve četvrtine omogucio je Francuzima da budu u igri. Kasnije smo pojačali odbranu, odigrali presing, bili daleko precizniji i pobeda nije dolazila u pitanje", izjavio je Savić za sajt Vaterpola saveza.

Četiri gola postigao je Andrija Prlainović, Filip Filipović dodao je tri, a Nikola Jakšić, Duško Pijetlović i Strahinja Rašović po dva. Po jednom su se u strelce upisali Sava Ranđelović i Slobodan Nikić.

U drugom meču B grupe Španija je savladala Crnu Goru 10:8. Srbija vodi u grupi sa maksimalnih 12 bodova, a u preostala dva kola dočekuje Crnu Goru u Banjaluci i gostuje Španiji.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC