• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto je Sirs kolabirao u Melburnu? Riba je kriva

Autor mondo.rs

Trener Ane Ivanović Najdžel Sirs objasnio da je najverovatniji uzrok što mu je pozlilo na Australijan Openu - suši

Jezivo je izgledala scena na Rod Lejver areni 23. januara, kada je za vreme meča trećeg kola Australijan Opena između Ane Ivanović i Medison Kiz pozlilo treneru srpske teniserke Najdželu Sirsu.

On se srušio na tribinama, a nakon ukazane medicinske pomoći, hitno je prebačen u obližnju bolnicu. Duel je bio prekinut na više od pola sata, a Ana Ivanović teško je preživela dramu svog trenera.

Mnogi su nagađali šta se dogodilo sa britanskim trenerom, a on je gotovo mesec dana posle tog događaja konačno objasnio zbog čega mu je pozlilo.

"Mnogi su mislili da sam imao infarkt, ali moje srce je sasvim u redu. Mislim da je problem bio u sušiju. Najverovatnije sam dobio alergiju. Deset dana u nizu jeo sam suši za ručak i sve je bilo u redu, ali pretpostavljam da sam u nekom od tih obroka dobio siroviju ribu i da je to izazvalo problem", izjavio je za britanske medije Sirs, koji se vratio svom poslu.

On ističe da je sve izgledalo mnogo ozbiljnije i da je svestan da je mnogo uplašio svoje najbliže.

"Ne mislim da sam kolabirao zbog napora, umora ili vrućine. Zaista sam se loše osećao i siguran sam da je sve to izgledalo mnogo strašno kada sam se srušio na tribinama. Osećam se loše što sam ozbiljno uplašio članove moje porodice. Moja ćerka Kim bila je nekoliko dana pred porođaj, žena je bila u panici jer nije znala šta je sa mnom, a bio sam hiljada kilometara daleko od kuće. Moj zet Endi Marej bio je šokiran nakon što je saznao da mi je pozlilo, jer je u to vreme igrao meč na Australijan Openu... To je bio najgori mogući tajming da mi se dogodi tako loša stvar. A, opet, sa druge strane, pitam se šta bi bilo sa mnom da mi je pozlilo u hotelskoj sobi, gde sam bio sam. Ko bi mi tada pomogao?", rekao je Sirs.

Teniski trener rekao je da je njegov zet sve vreme bio uz njega.

"Endi je posle meča odmah došao u bolnicu. On je bio u odeći u kojoj je igrao i dugo je sedeo pored mog kreveta. Često je telefonirao kako bi Kim i mojoj suprugi preneo šta se dešava. Bio je ozbiljno potresen i razmišljao je zbog cele situacije da li da napusti turnir i vrati se u Englesku", rekao je Sirs i otkrio da lekari koji su ga pregledali po dolasku u domovinu još uvek sa sigurnošću ne mogu da kažu zbog čega je kolabirao, ali su odbacili mogućnost da je imao srčanih problema.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC