• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Zaustavila me je infekcija oka

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta izjavio da je predao meč četvrtfinala turnira u Dubaiju zbog infekcije koja ga muči već neko vreme

Novak Đoković završio je nastup na turniru u Dubaiju u četvrtfinalu, nakon što je iz zdravstvaneih razloga bio primoran da preda meč Felisijanu Lopezu.

Đoković je imao mnogo problema tokom meča sa desnim okom, zbog čega se konsultovao i sa lekarom, a onda je posle prvog seta, koji je Lopez dobio rezultatom 6:3, i zvanično saopštio da ne može da nastavi.

 Srpski as tako je prekinuo fantastičan niz od čak 17 finala zaredom.

Njega je prošle godine početkom januara u Dohi eliminisao u četvrtfinalu Ivo Karlović, a nakon toga se na 17 turnira u nizu borio za pehar!

Najbolji teniser sveta pojavio se posle predaje pred novinarima sa tamnim naočarima i saopštio da već neko vreme ima problem sa okom.

"Reč je o infekciji oka koja me muči već nekoliko dana, a danas je uznapredovala, zbog čega nisam mogao da igram. Nisam želeo da rizikujem, jer me očekuju važni nastupi, prvo Dejvis kup kod kuće, a zatim i Indijan Vels i Majami. Fizički se zaista odlično osećam", rekao je Đoković novinarima u Dubaiju.

I Felisijano Lopez bio je zatečen posle preranog završetka meča i Novakove predaje, koji je to prethodni put uradio četiri i po godine ranije. On se nije radovao što je na taj način prošao u polufinale.

"Veoma je tužno kada jedan od najboljih igrača svih vremena završi meč na ovaj način", prokomentarisao je Lopez posle duela i dodao da mu je Đoković na terenu kada mu je pružio ruku objasnio da se radi o infekciji oka.

Đoković će iz Dubaija doći u Beograd, gde ga od 4. do 6. marta u Pioniru očekuje duel Dejvis kupa protiv selekcije Kazahstana u prvom kolu Svetske grupe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC