• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan poražen u Dubrovniku

Autor mondo.rs

Vaterpolisti Partizana poraženi su od Juga u Dubrovniku, ali i pored toga zadržali prednost nad ekipom Mladosti u borbi za "fajnal for".

 Vaterpolo Jug Partizan 9:6 Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vaterpolisti Partizana nisu uspeli da naprave iznenađenje i nanesu tek drugi poraz ekipi hrvatskog Juga, ali su pružili sasvim dobar otpor.

Oni su u okviru 17. kola Regionalne lige u Dubrovniku poraženi od domaćeg Juga rezultatom 9:6 (2:1, 3:3, 2:0, 2:2).

Ono što je međutim dobra vest po vaterpoliste Partizana je to što su zadržali prednost nad petoplasiranom Mladošću, direktnim rivalom za četvrtu poziciju koja vodi na "fajnal for", pošto su i oni zabeležili poraz od Mornara u Splitu.

Da bi ostali na četvrtom mestu potrebno im je još pet bodova u preostala tri meča, a sastaju se sa Jadranom u Herceg Novom, a na Banjici sa POŠK-om i Mornarom. Čak i u slučaju istog broja poena, Partizan je u prednosti zbog većeg broja golova postignutih u duelima sa ekipom Mladosti.

Partizan se odlično držao do poluvremena, ali su dva gola Juga u trećoj deonici igre potpuno prelomila meč, a potom su vaterpolisti hrvatskog predstavnika utakmicu mirno priveli kraju. Kod crno-belih istakao se Gavril Subotić sa tri pogotka, dok je kod Juga najefikasniji bio Perone sa 5.

Bazen na Gružu. Gledalaca: 700. Sudije: Banovac (Hrvatska), Ragač (Srbija). Igrač više: Jug 12 (3), Partizan 8 (3). Peterci: Jug 2 (2), Partizan 1 (1).

JUG: Bijač (6 odbrana), Macan 1, Fatović , Lončar 1, Merčep, Garsija, Marković, Ivanković 1, Bautović 1, Perone 5, Pavličević, Obradović, Popadić (1 odbrana), Vrlić. Trener: Kobešćak.

PARTIZAN RAJFAJZEN: Rističević (9 odbrana), Gilen, Tikas, Manojlović, Subotić 3, Drašović, Lazić, Janković, Vico, Vučinić, Stojanović 1, Asanović 1, Brakočević, Radojević 1. Trener: Vujasinović

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC