• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

EXIT novi partner trke "Beograd - Banjaluka"

Autor mondo.ba

Organizatori EXIT festivala i fondacija EXIT, potvrdili su učešće na 10. jubilarnoj biciklističkoj trci Beograd - Banjaluka, koja će se voziti 23. i 24. aprila 2016. godine.

 EXIT novi partner trke Beograd - Banjaluka Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Najveći sportski događaj u Bosni i Hercegovini, biciklistička trka Beograd - Banjaluka, prepoznat je kao važan društveno-odgovorni projekat koji osim sportskog aspekta promoviše i društvene vrijednosti, poput zdravog načina života, međusobna tolerancija i uvažavanje različitosti u društvu po bilo kojoj osnovi, što su i principi kojima teži EXIT fondacija u svom radu tokom čitave godine.

Naime, EXIT PR Team BiH će biti zadužen za kulturno-umjetnički program biciklističke trke Beograd - Banjaluka, a osim u ovom segmentu saradnja obuhvata i zajednička nastojanja da se aktivizmom mjenja svijest građana kad je riječ o ekologiji i promociji zdravog načina života.

Danijel Dakić, šef EXIT PR Tima BiH, naglasio je da je prepoznat značaj ove manifestacije jer je riječ o "svjetskom projektu".

"A takav je i EXIT festival. EXIT je oduvijek pružao podršku važnim društvenim projektima u regionu i tako je i ovog puta. Raduje me što ćemo donijeti atmosferu najboljeg evropskog festivala u Srpsku i na ovaj način, putem jednog, ovako velikog i bitnog, sportskog događaja", rekao je Dakić.

Značaj ove saradnje je važan i u kontekstu turizma, a povodom najavljenog jubileja dobija na još većoj važnosti jer će okupiti veliki broj internacionalnih sportskih radnika, profesionalnih vozača i profesionalnih biciklističkih timova.

Nesumnjivo je da je riječ o velikom događaju, kojeg je prepoznao i prvi brend Srbije EXIT festival, što će jubilarnoj 10. trci Beograd -Banjaluka obezbijediti lokalni, regionalni i inostrani publicitet, kakav i zaslužuje.

Povodom saradnje sa EXIT festivalom, direktor trke Vladimir Kuvalja nije krio zadovoljstvo.

"Izuzetno sam zadovoljan što ćemo u sklopu našeg jubileja imati priliku da za partnere imamo ljude koji stoje iza najboljeg evropskog muzičkog festivala jer se radi o mladim ljudima koji osim organizovanja fantastičnog festivala postižu zavidne uspjehe na polju aktivizma i to rade tokom čitave godine. Izuzetno mi je bilo bitno da budemo prepoznati kao društveni događaj od značaja za sve segmente društva u BiH, a sigurna sam da i EXIT trku vidi kao priliku da učestvuje u ovoj vrsti društvenih aktivnosti koji promovišu zdrav način života i sport kako u rekreativnom tako i u profesionalnom smislu", izjavio je Kuvalja.

Trka će u narednom periodu biti zvanično prezentovana, a bitno je istaći da je potvrđena podrška gradova Banjaluka i Beograd, a očekuje se da podršku daju i drugi gradovi i opštine kroz koje će trka proći.

Podrška ove godine nije izostala iz Teslića, a očekuje se potvrda Doboja i Bijeljine, što bi upotpunilo nastojanje organizatora trke da se maksimalno iskoristi sportski i turistički potencijal medijski najpraćenijeg događaja u Bosni i Hercegovini.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC