• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kotor Varoš: Najbolji Đukić i Savanovićeva

Autor mondo.ba

Najbolji sportista Kotor Varoša u 2015. bio je Aleksandar Đukić, član Kluba borilačkih sportova "Panter", dok je najbolja sportistkinja Dragana Savanović, članica Džudo kluba "Mladost".

Odlukom žirija među deset najboljih su se našli karatistkinja Sandra Tepić, rukometaš Radomir Stojanović, odbojkašica Milica Trifunović, šahista Sergej Molčanov, košarkaš Vedran Filipović, stonoteniser Mladen Nikolić, golman Fudbalskog kluba "Mladost" Milen Kutić i igrač Kluba malog fudbala "Kotor Varoš" Lale Bašić.

Na tradicionalnoj 22. manifestaciji "Izbor najboljih sportista Kotor Varoša", za najbolje sportske kolektive proglašeni su Džudo klub "Mladost" u muškoj i Odbojkaški klub "Kotor Varoš" u ženskoj konkurenciji.

Najperspektivniji sportisti Kotor Varoša su članovi Džudo kluba "Mladost" Drago Slavnić i Sara Đukić.
Najbolji trener u prošloj godini bio je Dragan Zeljković iz Odbojkaškog kluba "Kotor Varoš", a za najboljeg sportskog radnika izabran je Nevenko Petrović.

Nagrađeni su i učenici osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenju Malih olimpijskih igara.

Zlatna povelja za razvoj i popularizaciju sporta u opštini Kotor Varoš je posthumno dodijeljena prof dr. Marku Zeljkoviću.

Nagrade najuspješnijim sportistima je uručio načelnik Kotor Varoša Dalibor Vučanović, koji je istakao da su sportisti i sportski radnici najbolji ambasadori opštine.

"Njihova dostignuća ne doprinose samo jačanju ugleda Kotor Varoša, već i promovisanju pozitivnih vrijednosti, tolerancije i zbližavanja ljudi", rekao je Vučanović.

Tradicionalnu manifestaciju "Izbor najboljih sportista Kotor Varoša" organizovali su sinoć opštinska uprava i kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC