• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac m:tel: U Maglaj po prve bodove

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel Nikola Milošević i Dominik Smojver uvjereni u pobjedu protiv Maglaja u drugom kolu "Lige 4" za šampiona Bosne i Hercegovine.

 Liga 4: Maglaj - Borac Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

"Velikan iz Gospodske" je na startu plej-ofa poražen u "Boriku" od ekipe Izviđača (21:23), ali taj neuspjeh nije pokolebao Banjalučane u namjeri da ostvare cilj i odbrane titulu šampiona.

Pred crveno-plavima je utakmica u Maglaju (subota u 20 časova), koja mora biti uspješno apsolvirana ukoliko Borac m:tel želi da ostane u igri za odbranu trona.

To naravno, neće biti lako što zbog umora od puta na koji će Banjalučani krenuti u subotu u 16 časova, a utakmica se igra u 20 sati, što zbog "vrućeg" terena i pune dvorana, kao i podatka da je domaćin slavio u prvom kolu protiv Vogošće (26:22).

Uprkos svim tim "remetilačkim" faktorima, lijevi bek Borca m:tel Nikola Milošević je veliki optimista.

"Moramo ući maksimalno motivisani i da pokažemo 100 % naših mogućnosti. Najbitnije je da nam nisu 'pale glave' poslije poraza od Izviđača jer znamo da imamo mnogo prostora za napredak za razliku od 'skauta' koji su protiv nas u srijedu pokazali svoj maksimum. Na nama je u subotu da smanjimo broj promašenih zicer i penala, kao i da otklonimo neke sitnice u odbrani pa ćemo osvojiti prve bodove u plej-ofu", rekao je Milošević, inače mladi reprezentativac Srbije.

A GDJE TRENER?

Šef struke banjalučkog kluba Aleksandar Međedović nije prisustvovao konferenciji za štampu iako je to uobičajena praksa.

Priznao je takođe da je ekipa Maglaja, za njega, poprilična "nepoznanica".

"Igram svoju prvu sezonu u banjalučkom klubu i dosad nisam imao priliku da nastupam u Premijer ligi BiH. Iskreno malo poznajem ekipu Maglaja, ali gledaćemo večeras neke njihove snimke i vidjeti od koga nam najviše prijeti opasnost i na koji način igraju napad i odbranu. U skladu s tim ćemo i pripremati utakmicu".

Hrvatski rukometaš iz banjalučkog tabora Dominik Smojver takođe je najavio osvajanje bodova u Maglaju.

"Ovaj poraz od Izviđača ne mora mnogo da znači u konačnici jer imamo šanse da pobjedama popravimo stvar. Istina je da nam je nedostajalo takmičarskih utakmica u posljednjih mjesec i po pauze, kao i lijeva krila (povrijeđeni su Marko Ćeranić i Mirko Mikić), međutim, sa dobrim zalaganjem u Maglaju imamo velike šanse za pobjedu. Porazom smo se dodatno 'skupili' i vjerujem da će sve to pozitivno djelovati na atmosferu u ekipi. Mogu slobodno da najavim pobjedu", rekao je pivot Borca m:tel.

Na kraju pogledajte i poslušajte pjesmu navijača Maglaja pred dolazak Banjalučana...

"U ovome malom gradu ostavite svaku nadu, nema bodova, nema bodova", stihovi su pjesmice objavljene na Fejsbuk stranici RK Maglaj uz poruku: "Borac čekamo te!"

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Rusitelji Borca

Face im sve govore! Njima stalo do Borca bas, i igrom i ponasanjem su pokazali koliko, pogotovo Milosevic.

svi junaci nikom ponikoše

A jeste igračine poslali na press konferenciju.

Spasitelji

Ako ovaj Lala i ovaj Slavonac ne spase Borac onda mu stvarno nema spasa.Bravo Brančilo.

Није то ништа

Морам признати да до сада нисам читао ове коментаре,али морам рећи да су врло занимлљиви.Види се да има и оних којима је и стало до Борца.Зашто је срамота бити четврти у Лиги БиХ?Следеће године ће бити борба за опстанак у Лиги на челу са Умићевићем и Бранковићем.Тачно се већ зна који играчи сами одлазе а које ће овај бајни двојац најурити.

Нека нова стратегија

Јесте и нашли цркву у којој ћете се Богу молити.Која то екипа однесе бодове из Маглаја.Ваше изјаве су бесмислене.Тако сте причали и пред утакмицу са Извиђачем. Добро можда га "нисте хтјели" побиједити у Бања Луци али зато ћете "сигурно" у Љубушком

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC