• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borcu m:tel samo bod u Maglaju!

Autor mondo.ba

Rukometaši Borca m:tel remizirali su u Maglaju rezultatom 26:26 (12:14) u drugom kolu "Lige 4" za šampiona Bosne i Hercegovine.

Banjalučani su se poslije startnog poraza od Izviđača našli pod imperativom pobjede u Maglaju, koji je crveno-plave dočekao sa vidno istaknutom turskom zastavom pored državne i sa vrlo bučnim navijačima i nisu uspjeli da zabilježe pobjedu.

"U ovome malom gradu ostavite svaku nadu, nema bodova, nema bodova", orilo se iz dupke pune dvorane u Maglaju.

Bodove nisu, ali jesu jedan poen - 26:26 (12:14).

Ipak, izabranici Aleksandra Međedovića su većim dijelom utakmice bili za nijansu bolji rival, vodili su mnogo puta najviše sa po tri gola, ali su uporne Maglajlije uspijevale da stignu do izjednačenja, čak i jednom da povedu u 57. minutu.

Na poluvrijeme su Banjalučani otišli sa "plus dva" (12:14), a vođstvo od dva, tri razlike su održavali do 40. minuta, kad su domaći rukometaši priprijetili novim "egalom" (17:18).

Međutim, tad je aktuelni prvak ubacio u višu brzinu i dobrom odbranom, a sigurnom igrom u napadu stekao ponovo tri pogotka viška u 46.minutu.

Ni tada se uporne Maglajlije nisu predavale, strpljivo su uspjele da smanjuju vođstvo i u 50. minutu ponovo stignu do samo jednog gola zaostatka (22:21), natjeravši Međedovića da pozove minutu odmora pred ključnih 10 minuta meča.

Tad je na scenu stupio iskusni pivot Banjalučana Ratko Nikolić i vezanim golovima održavao "plus dva" za Borac m:tel sve do 56. minuta, kad su domaći igrači stigli do prvog izjednačenja ukoliko zanemarimo početak utakmice (24:24), a onda i da povedu (25:24).

Potom je viđena prava drama u Maglaju - Borac je "nosio" Nikolić, a u posljednjih nekoliko minuta Banjalučani su igrali sa igračem manje uz sedmerac za domaće, koji na sreću armija navijača gostiju nije iskorišten.

Potom je Miloš Nježić postigao novi pogodak za "plus jedan", ali i novo izjednačenje (26:26) za prvi remi oba tima u novoj sezoni.

U drugoj utakmici kola, Vogošća je na svom parketu deklasirala ljubuški Izviđač rezultatom 34:26 (18:11).

TABELA: Maglaj 3, Vogošća 2, Izviđač 2, Borac m:tel 1

Komentari 13

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

POZIV VULTURESIMA

DOĐITE SUTRA NA UTAKMICU DA ČESTITATE BRANKOVIĆU I UMIĆEVIĆU OSVAJANJE TITULE...

SUNOVRAT BORCA

Pričajte vi šta hoćete.Činjenica je da je Borac pao na samo dno.Umjesto da se prošeta kroz Ligu BiH on ne može da pobijedi nikoga.Ima li ova Uprava bar toliko morala da podnese ostavke ili i ovaj sunovrat smatraju uspjehom?!

Adio šampione

Znači-titula je daleko ko svjetlosna godina i nedostižna.Od SEHA lige i izlaska u Evropu ništa.Mnogi igrači jedva čekaju da se ova bruka i sramota što prije završe i da bježe iz Borca a onda će moći obućar i brada da dovode koga hoće i da igraju ligu u kojoj će se boriti za opstanak.Mnogi sponzori će okrenuti leđa Klubu i nikad više povratak na stare staze slave.Čestitam dvojici pomenutim na "uspjehu# i munjevitom rušenju Kluba koji je pronosio slavu grada po cijeloj Evropi i svijetu.

Zaslužni

@Adio šampione Nije daleko,nego je već izgubljena.To mogu samo zaslužni Branković i Umićević.

Liga Donjih žabara

Ovo je ekipa Borca koju je Brankovič sastavio da igra Ligu šampiona.One koji vrijede je otjerao i sad može da igra ligu Donjih žabara.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC