• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savić: Igrač više katastrofa (FOTO)

Autor mondo.ba

Selektor vaterpolista Srbije razočaran igrom svog tima sa igračem više.

  Crva Gora pobijedila je Srbiju 15:13 (10:10) nakon peteraca u meču šestog kola Svjetske lige. Meč je odigran u Banjaluci na Gradskom olimpijskom bazenu. Selektor srpskih vaterpoilista Dejan Savić imao je zamjerki na račun svog tima.

„Naš igrač više je bio katastrofa. Za publiku je bila odlična utakmica. Tako smo i najavili. Moglo je da bude i drugačije ali rezultat nije bitan toliko. Imamo na čemu da radimo“, rekao je Savić.

Sa selektorom se složio i Filip Filipović.

"Jednostavno, večeras ekipa Srbije nije mogla da pobijedi sa ovakvom realizacijom igrača više. Imali smo svoje šanse, vratili smo se u drugom dijelu utakmice, poveli, držali neki rezultat, ali nismo imali koncentracije, a možda i snage da izdržimo celu utakmicu. Ovo zdanje nije moglo da primi sve ljubitelje vaterpola. Izvinjavam se u ime cijele ekipe na ovakvom izdanju", rekao je Filip Filipović

Selektor Crne Gore Vladimir Gojković bio je zadovoljan pobjedom svog tima u svojevrsnoj reprizi finala Evropskog prvenstva.

 „Dobar rezultat za nas, remi i pobjeda na terenu Srbije. Čestitam ekipi na pobjedi jer su u meč ušli na pravi način. Shvatili smo utakmicu protiv Srbije koja je već nekoliko godina u kontitnuitetu najbolja ekipa na svijetu. To je satisfakcija za nas, da smo svjesni da možemo i bitno je da to shvatimo na pravi način, da nastojimo da radimo i da se spemamo za ono što nas očekuje na ljeto", rekao je Vladimir Gojković selektor Crne Gore.

Draško Brguljan bio je zadovljan nakon pobjede.

" Obe ekipe nisu bile kompletne, ali mislim da smo pokazali kvalitetan vaterpolo. Drago mi je da se odazvalo ovoliko publike i mislim da je ovo bio jedan sportski spektakl", rekao je Brguljan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC