• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Izviđača: Odigrali smo srcem protiv Borca

Autori mondo.ba Autori Goran Arbutina

Trener Izviđača Zdenko Grbavac ocijenio da je pobjeda protiv Borca u Ljubuškom zaslužena i da je prvaka odlučila pobjeda u Banjaluci.

 Trener RK izviđač Zdenko Grbavac poslije pobjede nad Borcem Izvor: Goran Arbutina/ MONDO
Izvor: Goran Arbutina/ MONDO

Izviđač je na korak od osvajanja titule prvaka BIH. Ekipa iz Ljubuškog u subotu je savladala Borac 32:28 i za osvajanje šampionske titule potrebna joj je još pobjeda nad Voošćom u srijedu.

Trijumfom bi Izviđač kolo prije kraja Lige 4 vratio šampionsku titulu u Ljubuški poslije 11 godina.

Izviđač je u subotu kontrolisao utakmicu i zasluženo stigao do pobjede nad Borcem, koji je samo u nekoliko navrata bio u egalu.

„Nije bilo lako, mi smo se spremali onoliko koliko smo mogli poslije Maglaja, znali smo da će biti teško. Borac se pobjedom nad Vogošćom vratio u igru za odbranu titule, međutim, stvarno smo odigrali srcem. Borac je odigrao mnogo bolje nego prvu utkamicu u Banjaluci, ali su moji momci dobro reagirali, nisu se prepali, preuzimali su odgovornost i to je rezultiralo pobjedom. Ipak smo dali malo više srca i života na terenu i zasluženo pobijedili“, ocijenio je trener Zdenko Grbavac u izjavi za MONDO.

Bila je to druga pobjeda nad Borcem pošto je i u prvom kolu savladao crveno-plave, i to u Banjaluci. Ta utakmica navjerovatnije je i odlučila prvaka.

„Kada smo pravili matematiku Lige za prvaka ja sam rekao da ekipa koja pobijedi u gostima će biti prvak i to se pokazalo tačno. Jedino mi smo uspjeli uzeti bodove u gostima i to nad Borcem. U srijedu pobjedom nad Vogošćom postajemo prvaci, a ta zadnja utakmica protiv Maglaja neće biti važna. Neće biti lako, ali mislim da ćemo smoći snage i pred punom dvoranom kao što je bilo sinoć slaviti pobjedu i titulu“.

Dodatan motiv za rukometaše Izviđača biće i činjenica da bi šampion BiH trebao da igra SEHA ligu, ukoliko rukovodstvo regionalne lige ne odustane od ovog principa.

„To nam je sigurno motiv, u srijedu ćemo ići na to da osvojimo prvenstvo, pa na jesen da zaigramo SEHA ligu“, poručio je Grbavac.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Gdje ste Vulturesi

Sad kad vidite da su Branković i Umićević srušili Borac i da je titula izgubljena,vas nema nigdje-ćutite.Ne mogu da vjerujem da su i vas podkupili?!Zašto ne izađete?Zašto se ne oglasite?Vaša ćutnja znaći da podržavate propast R,K,Borac?????????

Tuponja

@Gdje ste Vulturesi Podrzava ih skupstina kluba kao i UO kluba .Ostali ne zele da se oglasavaju .Ali predpostavimo da Brankovic ,Umicevic i uprava znaju sta rade .Mozda je ovo samo neka taktika pa nas u dogledno vreme prijatno iznenade .(makar ostavkama ) Pa da se pocne nanovo

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC