• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PLIVANJE (EP): Mešetović tek 53. u Londonu

Autor mondo.ba

Na Evropskom prvenstvu u plivanju, koje se održava u Londonu, bh. plivač Adi Mešetović u premijernom nastupu zauzeo je 53. mjesto u kategoriji 63 takmičara na 50 metara delfin, s vremenom 25.43.

Na premijernom nastupu na seniorskom Evropskom prvenstvu u plivanju, koje se održava u Londonu, bh. plivač Adi Mešetović (19) zauzeo je 53. mjesto u kategoriji 63 takmičara na 50 metara delfin.

Član PL Olymp iz Banjaluke trku je isplivao u vremenu 25.43. Na prvenstvu Starog kontinenta Mešetović će još plivati na 50 metara slobodnim stilom, te istu dionicu prsno.

Osim Mešetovića, u Lodonu nastupaju još tri bh. plivačice. Amina Kajtaz zauzela je 30. mjesto na 50 metara delfin, s vremenom 27.37.

Debitanti u Londonu su Emina Pašukan (15) i Nejla Karić (14), dok bi na Evropskom prvenstvu mogao da nastupi i Ilijan Malčić, koji još čeka vizu za Veliku Britaniju.

Podsjetimo, Mihajla Čeprkala povreda je spriječila da ode na EP, Ensar Hajder odustao je zbog obaveza na poslu, dok Ivana Ninković nije uspjela da dobije vizu na vrijeme.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC