• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Unčanin: Struka je zakazala u Borcu m:tel

Autor mondo.ba

Borac m:tel je poslije tri godine dominacije ostao bez titule u Bosni i Hercegovini, a najvjerovatnije i bez učešća u regionalnoj SEHA ligi.

  Poraz od Iziđača u Ljubuškom označio je kraj nadanja da će crveno-plavi odbraniti šampionski pehar, a prema mišljenju Radeta Unčanina, bivšeg rukometaša i trenera "Velikana iz Gospodske", najveći krivac je struka.

"Problem je što je zakazala struka. Imamo u komšiluku primjer RK Zagreb, koji na svim čelnim pozicijama ima svoje bivše asove dok su našima vrata zatvorena u Borcu. Ovdje već deset godina nema jasnog cilja, previše se kupovalo igrača sa strane, a premalo stvaralo", izjavio je Unčanin za banjalučki list "EuroBlic".

Prema njegovim riječima, rukovodstvo kluba u narednom periodu mora čvrsto da se drži usvojenog dugoročnog plana.

"ja očekujem stabilan klub u narednom periodu, a mora se jasno odrediti šta je prioritet za budućnost. Tog dugoročnog plana moraju da se pridržavati i ne mijenjati planove. Imamo primjer Izviđača koji je sa tri puta jeftinijim timom ostvario dobre rezultate i pri tom afirmisao nekoliko svojih mladih rukometaša", dodao je nekadašnji as crveno-plavih.

Banjalučane do kraja sezone očekuje bitka za odbranu Kupa BiH u kojem će u polufinalu ponovo odmjeriti snage sa ljubuškim "skautima". Završnica Kupa BiH biće odigrana u Vogošći 28. i 29. maja, a drugi polufinalni par činiće Bosna Centrotrans i domaćin.

Tagovi

Komentari 14

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

SAKRIJ MUKU

Plodovi "USPJEŠNOG" rada su već tu.Nema više TV prenosa na ELTA TV.Čestitamo.

e moj Rade

Lako je pricati u kafani a kad treba javno skupe ti se usta.

Ko im je dao pravo?

Koje to glavonje i ko im je dao pravo da zabrane ulazak u klupske prostorije veteranima koji su pronijeli slavu Borca po Evropi i svijetu?Ove iz uprave (Branković,Umićević ...)treba metlom najuriti i to koliko je danas.VULTURESI IZJASNITE SE PODRŽAVATE LI OVE GROBARE BORCA.

skupstina odmah

SAMO SAZVATI SKUPSTINU ODMAH I TO SA TV PRENOSOM, DA BRADONJA KAZE KOGA JE DOVODIO,I ZA KOJE PARE,A KOGA JE OTJERAO I ZASTO. GOSPODO IZ UPRAVNOG ODBORA , GRADJANI IMAJU PRAVO DA ZNAJU GDE SU NJIHOVE PARE , MI PLACAMO STRUJU,VODU,OPSTINSKE TAKSE I POREZE. ,MOBILNE I FIKSNE TELEFONE...ILI NADJITE BOGATOG RUSA DA NAPRAVI VARDAR U BANJA LUCI. JA PRVI KUPUJEM GODISNJU KARTU,KOLIKO GOD BUDE. NEKA GRADONACELNIK OFORMI RADNU GRUPU KAO STO JE BILA KAD SU OVI DOSLI, NA HORUK U KLUB...

SVAKA ČAST

@skupstina odmah Slažem se u svakom slovu.Ako se to ne desi,spominjaće se da je nekad u Banja Luci postojao Rukometni klub Borac.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC