• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rozbergu prekipelo - odlazi iz Mercedesa?

Autor mondo.rs

Trenutni lider u plasmanu vozača Niko Rozberg razmatra da promeni "klupske boje", a navodno je Ferari obavio prve razgovore sa njim.

Bez obzira na tvrdnje iz Mercedesa da ni jednog od svojih vozača, a pri tom mislimo na Luisa Hamiltona i Nika Rozberga, oni ne favorizuju, lični osećaj Nemca je da je on taj koji je ipak samo "drugi vozač" ekipe.

Pobednik prve četiri trke sezone i trenutni lider šampionata bio je u centru incidenta na poslednjoj trci koja se vozila na stazi "Katalunja" u Španiji, a već u trećoj krivini završio je svoje učešće.

On je na samom početku prestigao Luisa Hamiltona koji je imao pol-poziciju, ali je agresivnost i jednog i drugog vozača dovela do toga da Britanac zadnjim delom zakači Rozberga, a da potom obojica izlete sa staze.

Oni ne samo da se takmiče sa ostalim vozačima, nego i jedan sa drugim, pošto i ove sezone Mercedes ima najbrži bolid.

Prema pisanju italijanskih medija Niku Rozbergu je "prekipelo" da se na njega gleda kao na "drugog vozača", pa je iz tog razloga već obavio preliminarne razgovore sa velikim konkurentom Ferarijem. 

Rozberg bi od naredne sezone zamenio iskusnog Finca Kimija Raikonena, ali se opet sa sigurnošću ne bi moglo tvrditi da je on "prvi vozač", pošto je u ekipi i Sebastijan Fetel. Kada je u pitanju Mercedes, oni žele da pokušaju sa Fernandom Alonsom koji bi tako zamenio Rozberga.

Niko Rozberg je i dalje prvoplasirani u generalnom plasmanu sa 100 bodova, sledi Kimi Rajkonen sa 61, Luis Hamilton ima 57, Fetel 48, Rikjardo 48, Verstapen 38, Felipe Masa 36, Valteri Botas 22...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC