• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej u 3. kolu posle 7 i po sati i 10 setova!

Autor mondo.rs

Muke iz prvog kola i meča sa najstarijim učesnikom nastavile su se po Škota danas, kada se susreo sa momkom koji je u karijeri odigrao jedan gren slem meč i zaradio svega 161.286 dolara.

Sedam sati i 23 minuta, odnosno punih deset setova, bilo je potrebno (2) Endiju Mareju da se domogne 3. kola Rolan Garosa.

Muke iz prvog, kada je bio na dva poena od eliminacije u meču sa kvalifikantom i najstarijim učesnikom turnira, nastavljene su po Škota u drugom kolu, danas, kada je gubio 1:2 u setovima od momka koji je samo jednom u životu, 2014, odigrao gren slem meč i ispao.

Pred očima cele Evrope, Marej je nekako uspeo da pobedi 164. igrača sveta, 22-godišnjeg Francuza Matijasa Buržea – 6:2, 2:6, 4:6, 6:2, 6:3.

U trećem kolu, trostruki polufinalista Otvorenog prvenstva Francuske sastaće se sa (27) Ivom Karlovićem, koji se i sam mučio u drugom kolu u meču sa dobitnikom "vajld karda", Džordanom Tompsonom i igrao sat vremena duže od Mareja – 6:7, 6:3, 7:6, 6:7, 12:10.



Pobednik meča Marej – Karlović sastaće se u osmini finala sa boljim iz duela (15) Džon Izner – Teimuraz Gabašvili.

Hrabri Burže, redovni učesnik čelendžer turnira ITF serije, stigao je do 2. kola posle velike borbe sa Špancem, Đordijem Sampjerom-Montanom, kojeg je pobedio 7:5, 7:6, 7:6. Igrao je na trenutke impresivno danas, svestan da "nema šta da izgubi", međutim kada je stigao na set od senzacije počeo je da oseća pritisak i Marej je to uspeo da iskoristi.

Marej je u prvom kolu igrao sa veteranom, 38-godišnjim Štepanekom. Taj meč trajao je dva dana, a u finišu petog seta vremešni Čeh, koji je do glavnog žreba 115. Rolan Garosa stigao kroz kvalifikacije, propustio je veliku šansu da izbaci Mareja već na startu. Završeno je rezultatom 3:6, 3:6, 6:0, 6:3, 7:5.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC