• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana o igri, Evroviziji... i svadbi

Autor mondo.rs

Srpska teniserka posle pobede u drugom kolu Rolan Garosa na konferenciji za novinare upitana o stvarima koje nemaju veze sa tenisom

Ana Ivanović je pobedila Japanku Kurumu Naru (7:5, 6:1) u drugom kolu Rolan Garosa, ali je rekla da je morala mnogo da radi tokom meča da bi ga rešila u svoju korist.

"Mislim da je ceo meč bio veoma težak i fizički iscrpljujući. Čak i u onim gemovima koje sam osvojila, morala sam da se pomučim. Znala sam da moram da budem agresivna i dobro se krećem protiv nje, ali i da joj takođe oduzimam vreme jer je dobra teniserka. Odlično se kreće i zato sam pokušala da zaigram bolje i igram više forhendom. To što sam osvojila prvi set mi je nekako dalo samopouzdanje i reda u drugom setu. Ali, bilo je teško do poslednjeg poena Zadovoljna sam što je sve ispalo kako treba", naglasila je Ivanovićeva.

Ana
Izvor: YouTube

 Srpska teniserka, koja zauzima 16. mesto na WTA listi, potvrdila je da joj je šljaka omiljena podloga.

"Zaista jeste. Vežbala sam mnogo u teretani i na terenu poslednjih mesec dana. Pomalo mislim da me je tenzija koju sam osećala tokom mečeva sprečavala da se krećem slobodno kao što sam htela. Probala sam na ovom meču sve to da uradim i krećem se kao što radim na treninzima. To pomaže, naročito u fizički napornim mečevima kao što je bio ovaj. Vrlo sam zadovoljna onim što sam prikazala na terenu".

Ana je na konferenciji za medije odgovarala i na pitanja koja nisu vezana za tenis. Pitali su je i Evroviziji i plasmanu Srbije na 18. mesto.

"Gledala sam Evroviziju i mislim da je pesma bila sjajna. Svidela mi se i ruska, ali mislim da je Srbija trebalo da bude mnogo, mnogo više. Meni se baš dopada ta pesma", odgovorila je srpska teniserka.

Novinari su probali da je pitaju i o privatnom životu i svadbi sa Bastijanom Švajnštajgerom koja bi prema nekim informacijama trebalo da bude organizovana u junu, ali ona nije želela da govori o tome.

Jedan novinar pitao je Anu Ivanović da li je Rolan Garos njen poslednji turnir na kome nastupa kao gospođica i da li može nešto više da kaže o tome, ali je ona sa velikim iznenađenjem saslušala pitanje.

Kada je novinar dodao: "O venčanju", Ana je samo izgovorila: "Šta?", a moderator na konferenciji prekinuo je pitanje i pozvao na sledeće.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC