• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Pritisak je ogroman, očekivanja još veća

Autor mondo.rs

"Kakve su ti misli, takav ti je život", citirao je najbolji srpski teniser oca Tadeja i dodao: "Ne želim sebi da stvaram veći pritisak nego što već postoji.

Da li će četvrti pokušaj konačno biti uspešan, odnosno, da li će Novak Đoković prvi put osvojiti Rolan Garos i objediniti sve gren slem titule? Saznaćemo u nedelju...



Najbolji svetski teniser u polufinalu je bez problema savladao perspektivnog Austrijanca Dominika Tima, a za trofej će se boriti sa starim rivalom - Endijem Marejom.

"Iskoristiću iskustvo da se pripremim. Emocije su u gren slem finalu, naročito na Rolan Garosu, drugačije nego u bilo kom drugom meču. To je neminovno. S druge strane, kako je pokojni patrijarh Pavle govorio, 'kakve su ti misli, takav ti je i život'. Ne želim sebi da stvaram veći pritisak nego što već postoji", izjavio je Đoković, u stvari citirajući oca Tadeja, posle polufinalnog meča, a njegovu izjavu prenijele su Večernje novosti.

Svestan je, ipak, Novak da se od njega očekuje pobeda.

"Pritisak je ogroman, a očekivanja još veća, ne samo s moje strane, nego od mnogih koji me prate i podržavaju. Toga sam svestan, ali o tome ne želim da razmišljam i pričam više nego što već osećam. Potrudiću se da svoje misli i energiju usmerim na onaj način koji mi odgovara da iz sebe pružim maksimum u nedelju", jasan je srpski teniser.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC