• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Šta Novak može da popravi? Crtanje!"

Autor mondo.rs

Đokovićev "omaž" nekadašnjem šampionu Rolan Garosa dopao se i originalnom umetniku - Gustavu Kuertenu. Ali je Brazilac ipak Novaku poručio da je on lepše nacrtao srce na šljaci...

Pobeda, srce, pa pehar!

Novak Đoković je po osvajanju prvog trofeja na Rolan Garosu održao obećanje koje je dao Gustavu Kuertenu, pa je po "ugledu na njega" i on na šljaci reketom iscrtao srce i legao u njega i tako proslavio pobedu nad Endijem Marejom od 3:1(3:6, 6:1, 6:2, 6:4).

Trostruki osvajač Rolan Garosa, bivši brazilski teniser Gustavo Kuerten rekao je da Novak Đoković zastrašujuće brzo napreduje, ali se i našalio da nije oduševljen njegovim crtanjem. 

"On je svake godine sve bolji i to je zastrašujuće", rekao je Kuerten posle meča Đokovića i Endija Mareja u finalu Rolan Garosa.

Srpski teniser je posle meča na šljaci reketom iscrtao srce i legao u njega, kao što je Kuerten uradio 2001. godine posle trijumfa u Parizu. Đoković je posle meča rekao da je pitao Brazilca za dozvolu, pošto je to za njega "božanstven način da proslavi titulu".

"Ali moje srce je bilo malo bolje. Rekao bih mu da mora još mnogo da napreduje", našalio se Kuerten, koji je osvojio Rolan Garos 1997, 2000. i 2001. godine.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC