• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RK Borac: Svečana akademija u subotu

Autor mondo.ba

RK Borac će u subotu svečanom akademijom obilježiti dva jubileja.

Narodno pozorište Republike Srpske u subotu u znaku sporta.

RK Borac će svečanom akademijom obilježiti 40 godina od osvajanja titule Kupa evropskih šampiona i 25 godina od trijumfa u Kupu IHF.

" Pripremamo svečanu akademiju povodom velikih uspjeha kluba. Osvajanje titule evropskog prvaka je najveća titula koju Banjaluka i RS imaju i to moramo da poštujemo i da obilježimo na pravi način. Naravno, i Kup IHF. Očekujemo dolazak većine igrača iz tih generacija i biće to prilika da se šampioni okupe poslije dužeg vremena", rekao je Vladimir Branković, direktor Borca za "Nezavisne".

Dolazak su potvrdili Abas Arslanagić, Jani Čop, Andrej Golić, Zlatan Arnautović, Senjanin Maglajlija, Miro Bijelić, Aleksandar Knežević....

Komentari 13

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Laže Branković

Ja sa jedan od onih čije ime Branković spominje i ne želim da se proteže po medijima-"kako sam potvrdio svoj dolazak".Notorna laž.Niti me ko zvao niti bi došao dok su tamo Branković i Umićević.Neka oni slave ako imaju šta.

Tugo moja

Slave se rezultati iza kojih se skrivamo 40 godina i po svemu sudeći jos narednih 100. A te iste legende kluba su otjerali iz kluba i uopšte ih ne uvažavaju za mišljenje i to već godinama. Legende će doći na akademiju jer vole da ih tapšu po ramenu i viču im đes legendo i trla baba lan da joj prođe dan. LEGENDE dođite i isprsite se na akademiji i recite da ovo je katastrofalno stanje u klubu.Nemojte uvijek kurvanjski ćutati i čekati da ludi Miro kaže ono što svi vi mislite.Nije Miro lud,ali niste ni vi ono što bi trebalo da budete. Ako nemate "onu stvar" onda bar demonstrativno napustite akademiju s kojom vam zamazuju oči i kupuju vas jeftino.A taj fazon vam nije jedanput prodat već više puta.

DOSTA VIŠE

@Tugo moja Odličan komentar.Treba reći ovoj dvojici drznika, dosta više-pokazali ste šta ste znali i doviđenja.S tim više ako se već sad zna da ovaj dvojac planira dovođenje i trenera i igrača sa strane.To su i do sada radili zbog ličnih interesa i doveli su Borac u katastrofalno stanje.Ovo je prilika da se nešto uradi u protivnom Borac ode u prošlost.Doviđenja Brankoviću i Umićeviću...

Bravo Uprava

Ako se slazete svi ostali , predlazem da se na svecanoj akademiji uruce i nagrade odgovornim u upravi kluba za uspjesnu sezonu 2015/2016. Za osvojenu titulu , za osvojen kup, za uspjesnu reoganizaciju kluba , kao u vodjenje u pravom smjeru .Mislim da za ovakve uspjehe odgovorne u klubu slijedi pravicna nagrada .

Kad je jubilej vaše vladavine

A kad ćete ti i Umićević proslaviti svoji "vrlo uspješnu" vladavinu u Borcu i koga će te pozvati na tu lakrdiju?

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC