• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postanite šampion u stonom fudbalu...

Autor mondo.ba

...u banjalučkoj, dobojskoj i bijeljinskoj regiji.

  Banjalučka pivara je odlučila da na originalan način obraduje ljubitelje piva i najvažnije sporedne stvari na svijetu, te će kroz 100 takmičenja širom regije svi zainteresovani moći da pokažu umijeće igranja stonog fudbala pod nazivom "Nektar šampioni", a koje će trajati sve do 17. jula.

"Nektar šampioni" su timsko takmičenje, a jednu ekipu čini dvoje takmičara, koji se bore sistemom eliminacije sa ostalim ekipama. Baš kao i kod pravog fudbala, ovaj sistem takmičenja podrazumijeva četvrtfinale, polufinale i finale.

"Kako nam se bliži Evropsko fudbalsko prvenstvo, a druženje, pivo i fudbal uvijek idu zajedno, odlučili smo da takmičarski duh i zabavnu navijačku atmosferu podijelimo sa svim ljubiteljima Nektar piva. Ovoga puta im nudimo priliku da se oprobaju u vještini igranja stonog fudbala, a kako su svi već navikli, pripremili smo i brojne vrijedne nagrade za najuspješnije timove", izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Ova zanimljiva društvena aktivnost će se odvijati u gradovima i mjestima tri regije -banjalučke, dobojske, bijeljinske. Nakon takmičenja na lokalnom nivou, u svakom od navedene tri regije biće održano i veliko finale, u kojem će se susretati pobjednički timovi lokalnih takmičenja.

Na svakom od finalnih takmičenja biće uručene sljedeće nagrade:

1. mjesto - 2x PlayStation4
2. mjesto - 2x mini frižider
3. mjesto - 2x fudbalski dres

Finalna takmičenja u Banjaluci, Doboju i Bijeljini biće održana tokom druge polovine jula. Sve novosti o takmičenju u stonom fudbalu "Nektar šampioni"; možete potražiti na sajtu www.nektarpivo.com, te na zvaničnom sajtu Banjalučke pivare www.banjaluckapivara.com, kao i na zvaničnoj Facebook stranici Nektar piva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC