• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bolt: Nisam dobio Murinjov poziv, ali stiže!

"Mislim da čeka da završim Olimpijske igre", rekao je najbrži čovek svih vremena na pitanje da li očekuje da će konačno potpisati za Mančester junajted.

Mančester junajted završio je 75 odsto posla na tržištu igrača ovog leta, rekao je novi menadžer slavnog kluba nakon što je doveo Erika Baija, Henrika Mhitarjana, Zlatana Ibrahimovića i, mada još nije zvanično, Pola Pogbu.

Ko je taj peti koji će doći?

"Još nisam dobio poziv, ali znam da će doći. Mislim da čeka da se završe Olinpijske igre", rekao je u šali najbrži čovek svih vremena Usein Bolt, koji se sprema da u Riju drugi put odbrani olimpijska zlata na 100 i 200 metara, kao i u štafeti 4x100, i postane jedini čovek kojem je tako nešto uspelo.

Bolt (29) je posećivao "Old Traford" još u vreme sera Aleksa Fergusona, više puta pokazao je da ima sasvim solidnu fudbalsku tehniku, a o brzini nećemo da govorimo uopšte...



Sada, nakon što pokušaji sa Dejvidom Mojesom i Lujon van Galom nisu prošli, Bolt je uveren da je Murinjo bio pravi izbor.

"Što se mene tiče, srećan sam, jer mislim da je to bio dobar odgovor. Murinjo je pobednik, naporno radi da bi osvojio titule i to je ono što je Mančester junajtedu potrebno sada. Trenutno gradi tim i nestrpljiv sam da vidim još većih igrača u budućnosti, tako da sam uzbuđen", rekao je Bolt.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC