• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Treće mjesto Borca m:tel na turniru u Beogradu

Autor mondo.ba

Rukometaši banjalučkog Borca m:tel osvojili su treće mjesto na memorijalnom turniru "Marinko Kelečević" u Beogradu.

 RK Borac osvojio treće mjesto na turniru u Beogradu Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević
Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

  Crveno-plavi su u polufinalnom ogledu poraženi od izraelskog Makabija iz Tel Aviva rezultatom (27:25), da bi u utakmici za treće mjesto bili bolji od mađarskog Orošazija sa 25:23.

POVEZANE VIJESTI

Trener Banjalučana Ratko Đurković polovično je zadovoljan rezultatima na turniru u Beogradu.

"Od prvaka Izraela smo naivno izgubili. Protiv odlične mađarske ekipe smo pokazali kako bi Borac trebalo da izgleda. Dosta toga smo odradili kako treba, a nadam se da ćemo u budućnosti još više unaprediti svoju igru", izjavio je Đurković, a prenio list "EuroBlic".

Loša vijest za Borac m:tel je povreda Srđana Mijatovića, kojem je stradalo stopalo i odustvovaće sa terena više mjeseci.

Mladi rukometaš je polomio stopalo tokom Evropskog prvenstva za kadete na kojem je nastupao u dresu selekcije Srbije.

"Veliki je peh što duže vrijeme neću moći da računam na Mijatovića", rekao je trener Banjalučana za "Glas Srpske".

Pobjednik turnira je Vojvodina, koja je najprije bila bolja od Mađara poslije boljeg izvođenja sedmeraca 35:35 (31:31 nakon 60 minuta), a potom su Novosađani u finalu nadigrali Makabi (37:33).

Memorijalni turnir "Marinko Kelečević" održava se svake godine u znak sjećanja na bivšeg rukometnog reprezentativca BiH, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2011. godine u blizini Beograda, a dvije godine kasnije održan je prvi turnir.

Kelečević je rođen 26. jula 1985. godine, a prije tragedije potpisao je ugovor sa Pivovarnom Laško iz Celja. Prije toga bio je član mađarskih klubova Ferencvaroš i Debrecen, te beogradskog PKB-a.

Tagovi

Komentari 8

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

xyz

Ne vidim razlog za tolikim nezadovoljstvom i negativnim komentarima. Od dvije utakmice, jednu su izgubili sa minimalnom razlikom, a drugu dobili. Nisu imali sportske srece i to je to. Primjecujem da jedva cekate da kritikujete i blatite.

Jovica

@xyz Ti da znaš šta o rukometu,potpisao bi se a ne šifrirao.Takvi su i doprinijeli da je Borac pred gašenjem odnosno na najnižoj razini od postojanja.Umićević,Siniša Babić,bradonja Branković ratuju sa sportskom javnošću i izvrijeđali su legende Borca:Miru Bijelića,Zdravka Rađebovića,Radu Unčanina,Srđana Trivundžu i mnoge druge.Njima je bitno da su na partijskim listama i bore se da budu odbornici.Pa narode,bujrum...

boro

@xyz Jovice kad već napadaš druge, onda je Miro Bjelić, a ne Bijelić.

I Dobojski turnir je nedostižan za Borac

Borac nije dorastao da igra na Dobojskom turniru a kamo li šta drugo.Ali je zato Derventa uskočila umjesto C.Zvezde.Bravo upravo Borca...

gogi

Bravo za trenera i ove mlade momke,i ne obazirite se na ove miseve iz uprave.njihovo je za kratko ,a vi ste buducnost. PODRSKA ZA EKIPU I TRENERA ,A UPRAVI DA STO PRIJE VIDIMO LEDJA.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC